Satelliet
Satelliet

Satelliet hospitality furniture

Met het uitgebreide aanbod van premium quality en tailor made meubilair creëert Satelliet hospitality furniture de meest uitnodigende en onderscheidende horeca interieurs.

Over Satelliet hospitality furniture

Creating places to remember.

Satelliet hospitality furniture is er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van een gastvrij en onderscheidend horeca interieur. Met de actuele meubelcollectie draagt Satelliet bij aan het creëren van succesvolle horeca concepten. Het gaat hierbij om smaakvol ingerichte zaken waar gasten zich welkom voelen, herinneringen worden gemaakt en op een prettige manier gewerkt kan worden. De belofte van Satelliet om dit te realiseren bestaat uit het ontwikkelen van premium quality en tailor made meubilair, met oog voor sustainability, en het leveren van full service aan de ondernemer.

Satelliet Originals

Het meubellabel Satelliet Originals staat voor gastvrijheid, kracht, diversiteit, eigenheid en lef. De onderscheidende en eigentijdse collectie wordt in samenwerking met Nederlandse ontwerpers ontwikkeld, waarbij de kracht zit in personalisatie. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakter, een eigen gezicht, en ondersteunt op die manier de identiteit van een hospitality concept.

Lees meer

Proud partner of Inspirium

Satelliet is als founding partner verbonden aan Inspirium. Inspirium is een hospitality platform met twee unieke locaties. Inspirium inspireert, versterkt en realiseert. De partners bepalen de unieke kracht van Inspirium. Ze zijn afzonderlijk zeer onderscheidend en realiseren met elkaar binnen Inspirium works complete hospitality-concepten. Met het creëren van de ultieme gastbeleving als doel.

Lees meer

Contactgegevens

  • Haagweg 241 – 243, 4812 XD Breda (Showroom / Inspirium)
  • tt. Melissaweg 43, 1033 SP Amsterdam (Showroom / Inspirium)
  • Korenstraat 71, 7722 RS Dalfsen (Showroom)
  • +31 76 522 53 10
  • info@satelliet.net
  • www.satelliet.net