Meubelen met de fifties vibe geven elk interieur allure

Satelliet stoelen Future Heritage

Meubelen met de fifties vibe geven elk interieur allure

Fabulous Fifties are never out of style. De meubelen die deze sfeer kenmerken zijn rank, elegant én robuust. Met een duidelijk aura van ambachtelijkheid. Meubelen met de fifties vibe geven elk interieur de allure van een secret society. Iets ongrijpbaars waar je bij wil horen, dat je wil beleven. Ontdek Future Heritage: de nieuwe hospitality klassiekers van Satelliet.

 

Foto's: Niek Erents

Benieuwd naar de nieuwste interieurtrends?

Doe inspiratie op in de 200 pagina's tellende catalogus van Satelliet vol informatie over interieurtrends, materialen en maatwerkmogelijkheden.

Vraag de catalogus 2024 aan

Twee dingen die vrouwen het liefst doen: shoppen en lunchen. Drie eigenlijk, als we borrelen ook meerekenen. Een gouden combinatie voor ondernemers die begrijpen dat een goede horecagelegenheid hun winkelend publiek niet alleen service en gemak biedt maar ook veel beleving en gezelligheid.

Dat retail en hospitality geweldig samengaan weet Paul Roetgering van Roetgerink Mode en Schoenen in het Twentse Enter al lang. “In onze vernieuwde brasserie kiezen onze gasten, trouwens niet alleen vrouwen”, glimlacht hij, “voor één van de gezellige lage rondzit, een hoge tafel of ze nemen plaats aan de rondlopende bar. Zo is een bezoek aan Brasserie R-1854, de perfecte afsluiter van een dagje modeshoppen in Enter!”

*Tekst gaat verder onder foto.

Mid-century design, met ronde, organische vormen, blaakt van functionaliteit en eenvoud
Lage-rondzit-future-heritage
Lage rondzit Brasserie R-1854. Foto: Niek Erents

Passie en beleving

Roetgerink Mode en Schoenen is de grootste modewinkel van Oost-Nederland en staat al 170 jaar voor passie en beleving. Sinds 1854 maakt gastvrijheid hen uniek. Met hun fashion & food-strategie creëren zij een bijzonder dagje uit. Van de mooiste modecollecties tot het gratis kopje koffie, van een eigen atelier tot horecagelegenheid Brasserie R-1854. Beleving, daar gaat het om bij Roetgerink. Dat zie je terug in het zorgvuldig samengestelde interieur in samenwerking met Henriette Voortman van Jets design.

In Brasserie R-1854 vind je een scala stoelen van verfijnd hout en elegant staal. Met een zachte stoffering en gemaakt naar de maatstaven en het comfort van vandaag. Model Novalis geïnspireerd op de passerpoot: een hit van toen - belichaamt de Fabulous Fifties. Een mooie mix met de eveneens door Studio Satelliet ontworpen Linate, een veelzijdige kameleon die in de roze tinten naadloos blend in deze Future heritage sfeer. Mid-century design, met ronde, organische vormen, blaakt van functionaliteit en eenvoud.

Wil je weten welke Future Heritage modellen jouw concept verrijken? Bezoek één van de showrooms of neem contact op via satelliet.net.

Future Heritage

In de concepten die Satelliet hospitality furniture samen met interieurarchitecten en ondernemers vormgeeft, zijn inspirerende designs en stromingen de leidraad voor het uitdragen van sfeer en beleving. Aan een hotel, bar, restaurant, leisure- of retailproject geeft de opvallende trend Future Heritage die tijdloze allure en internationale touch. De veelzijdige collectie biedt ondernemers, architecten en designers de nieuwe klassiekers bij het vormgeven van een succesvol concept.
Hoge-bar-future-heritage
Interieur-future-heritage-1 Interieur-Future-Heritage-2
Artikel delen