Terrastrends 2024: van ingetogen romantiek tot uitbundig en kleurrijk

Terrastrends 2024

Terrastrends 2024: van ingetogen romantiek tot uitbundig en kleurrijk

Als ondernemer wil je liefst een florerend, drukbezet en 365-dagen terras: dat vraagt om een professionele aanpak en een uitnodigende look & feel. Satelliet neemt je - onder het mom van: Energising terraces, that’s hospitality - mee in de terrastrends van 2024 die garant staan voor aantrekkingskracht. Van ingetogen romantiek met retro klassiekers tot uitbundig en kleurrijk. 

  • Classy Colourful

Wees kleurrijk, op classy wijze. Populair zijn nude tinten zoals roze die worden gecombineerd met stoere, opvallendere kleuren als burgundy en terra. Creëer een trendy terras met sfeervolle contrasten. De solide, aluminium Girola – met een palet van wel 13 tinten - past perfect in het Classy Colourful-plaatje en schittert op het volledig gerestylede terras van restaurant Het Hooihuis in Roosendaal. Op deze locatie, omringd door natuur, is het kleurrijk en comfortabel genieten.

*Tekst gaat verder onder de foto's en het grijze kader

Classy Colourful_Terrastrend_ Satelliet adv
Classy Colourful

MEER TERRASINSPIRATIE

Meer terrasinspiratie vind je in de showrooms van Satelliet in Breda, Amsterdam en Dalfsen. Maak een afspraak want: energising terraces, that’s hospitality! 

Meer terrasinspiratie

  • Wonder Weaving

Terraslieveling Ocala - een lichtgewicht model met elegant ingevlochten banden – is verkrijgbaar in een hele reeks tijdloze kleuren. Geef je terras Wonder Weaving magic met de Sand, Celadon of Earth tonen. Ocala is een luxe eyecatcher die zich thuis voelt op het royale terras van Restaurant de Gouverneur in Bergen op Zoom. Tegen het decor van het Rijks monumentale pand en met uitzicht op de eeuwenoude ‘Dikke Boom’ is het genieten op dit stijlvolle terras.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Wonder Weaving_Terrastrend_ Satelliet adv
Wonder Weaving
  • Romantic Retro

Retro met een knipoog en romantisch zonder al te decoratief te zijn: geef ruimte aan een luchtige, vrouwelijke stijl met ronde vormen, zachte stoffen en florale dessins. Een tikkeltje tuttig en tóch stoer. Als één de Romantic Retro-stijl ademt dan is dat de Chantilly. Een stoel van gebogen staal, in klassiek design met een speelse touch door de kussens met franjes. Deze eyecatcher geeft het terras van Vin’s Gastrobar in Bavel allure en past perfect bij het historische pand en de serene Scandinavische sfeer.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Romantic Retro_Terrastrend_ Satelliet adv
Romantic Retro
  • Rattan Rainbow

Gekleurd, rotan vlechtwerk en ronde vormen - geïnspireerd op de lijnen van de regenboog - smelten samen in de spannende Twine: een typisch Rattan Rainbow terrasmodel. De extravagante eetbar Dolle Diva, in het fraaie stadshart van Amersfoort, kiest gewaagd en laat de roze variant met het bordeauxrode frame op hun terras shinen. Twine past perfect in de instagrammable sfeer en zorgt ervoor dat je ook buiten de Dolle Diva kunt uithangen.

Rattan Retro_Terrastrend_ Satelliet adv
Rattan Rainbow
Artikel delen