Inspirium inspireert bezoekers op de Independent Hotel Show 2023

Inspirium

Inspirium inspireert bezoekers op de Independent Hotel Show 2023

Inspirium is op 14 en 15 maart 2023 weer aanwezig tijdens de Independent Hotel Show in RAI Amsterdam: de ontmoetingsplek voor hoteliers van luxe- en boetiek hotels in Europa. "Inspirium wil graag haar expertise delen en bezoekers uit de hotelwereld inspireren. Onze slogan is ‘Sharing success and happiness in hospitality’. Dat willen we tijdens de beurs volop laten ervaren", vertelt Ilja Robben namens Inspirium.

Openingsbeeld: Ilja Robben (Inspirium Manager) en Nicholas Tissot van Patot (Inspirium Connector)

Inspirium is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitalitybranche. "Wij geloven dat er achter ieder hospitality-concept een uniek verhaal zit. Daarbij stellen we altijd de gastbeleving centraal", aldus Robben. Dat illustreert zij met een voorbeeld: "Ondernemers starten vaak met een concrete zoektocht naar producten. Wij vragen hen niet alleen wat ze mooi vinden, maar ook wat hun droom is. Het complete concept, dat is zo belangrijk. Je kunt prachtige stoelen neerzetten, maar als de akoestiek in de ruimte niet goed is, dan zullen gasten er niet graag verblijven. Door onze verschillende expertises te koppelen en de juiste verbindingen te leggen helpen we ondernemers om succesvol te zijn en een ultieme gastbeleving te creëren."

Inspiratie, expertise en realisatie

De brede expertise is een zeer groot voordeel van Inspirium, weet Robben. "Het gaat om disciplines, die complementair aan elkaar zijn, die elkaar versterken en die allemaal een zeer hoge kwaliteit en service bieden. We zijn een collectief van individuele zelfstandige ondernemers die zich happy voelen bij het delen van expertise en het samen werken aan de realisatie van hospitality-concepten. Ons DNA is gelijk en we hebben allemaal dezelfde innovatiedrang op het gebied van productontwikkeling en duurzaamheid." Als inspiratie en expertise door de opdrachtgever bij Inspirium zijn gevonden, is het tijd voor de realisatie van het onderscheidende hospitality-concept. Robben: "Onze dienstverlening wordt volledig afgestemd op de wens en het concept van de klant."

Independent Hotel SHow
Impressie beursstand van Inspirium op de Independent Hotel Show

Inspirium Works

Inspirium heeft als ultiem doel om de droom van de klant te realiseren. Als er behoefte is aan begeleiding bij de realisatie van een project kan Inspirium Works opdrachtgevers volledig ontzorgen en de coördinatie uitvoeren. Robben: "Met Inspirium Works hebben we een op maat gesneden werkwijze ontwikkeld die je fasegewijs naar je doel brengt. Wij hebben expertise vanaf de ruwbouw tot aan de oplevering. Inmiddels zijn de eerste hospitality-concepten onder de vleugels van Inspirium Works gerealiseerd en daar zijn we ontzettend trots op!"

Laat je inspireren

"Tijdens de beurs creëren wij een echte ontmoetingsplek voor de bezoekers. Verbinding zoeken met elkaar vinden we heel belangrijk. We willen belangstellenden inspireren, onze expertise delen en uitleggen waartoe we allemaal in staat zijn", aldus Robben. Laat je inspireren tijdens de Independent Hotel Show en bezoek Inspirium op stand F51.

Volg Inspirium op Facebook, Instagram en LinkedIn

Artikel delen