Branchenieuws

Adriaan Visser hoofdsommelier bij Harry’s

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke voor de wijnkaart, de wijnkelder en de opleiding van medewerkers. Verder zal hij cursussen en proeverijen organiseren voor gasten.

Dynamische kaart en wijnselectie

bar interieur harrys maastricht

Adriaan: “Het vernieuwde concept van Harry’s, waar de eigen tuin de basis is voor de menukaart, spreekt mij enorm aan. Hierdoor ontstaat een dynamische kaart, die een even dynamische en tevens breed georiënteerde wijnselectie verdient. De nieuwe wijnkaart verandert dan ook regelmatig en gaat - zoals de menukaart - mee met de seizoenen. Er zullen veel nieuwe wijnmakers in de selectie worden opgenomen, sommige klassiek, andere innovatief, maar allemaal wijnmakers die het ritme van de natuur volgen en terroir en druif tot hun volle recht laten komen. Tijdens de proeverijen die we voor gasten gaan organiseren, delen we de passie voor wijn en gastronomie op een andere manier dan alleen aan tafel”

adriaan visser sommelier harrys maastrichtOp en top gastheer

Eigenaren Jean-Marc & Christophe Beaumont: “We kijken uit naar de komst van Adriaan. Naast het feit dat hij één van Nederlands meest talentvolle sommeliers is, is het vooral ook een heel fijn mens en een op en top gastheer.”

 

Harry’s: uit eigen groente- en fruittuin

Harry’s is een internationale brasserie in Wyck, Maastricht die zeven dagen per week geopend is voor ontbijt, lunch, diner en op zondag voor brunch. Wij serveren verse, seizoensgebonden en ongecompliceerde gerechten gemaakt met ingrediënten uit onze eigen groente- en fruittuin. Het restaurant beschikt over een elegante Private Dining Room die uitermate geschikt is voor kleinere gezelschappen. Harry’s staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en dynamische setting.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!