bruys premium craft seltzer
Advertorial

Maak kennis met Bruys Premium Craft Seltzer

Je gasten zitten op je terras, en ze hebben het gezellig. Vraag van het moment: wat nemen ze te drinken? Een biertje of een glas wijn liggen voor de hand – maar daar hebben ze even geen zin in. Voor een mixdrankje vinden ze 't te vroeg. Een cocktail is ze een beetje té. En met een cola valt niet te proosten. Wat dan?

Laat je gasten kennismaken met hét nieuwe drankje dat dit terrasseizoen de wereld verovert. Bruys Premium Craft Seltzer heeft een basis van sprankelend water met 5% alcohol en een fruitsmaak uit uitsluitend natuurlijke extracten. Denk aan een Gin & Tonic, maar veel minder zwaar. Denk aan een verfrissende, knisperende cocktail, maar veel minder opzichtig. Bruys Premium Craft Seltzer is het antwoord wanneer terrasliefhebbers zin hebben in een stijlvol, verfrissend drankje mét een knisperende bite van 5% alcohol, zónder vervelende toevoegingen.

bruys premium craft hard seltzer

Bruys wordt kleinschalig en geheel in eigen beheer ontwikkeld en gebrouwen. Het is een 100% Nederlands product. Gebotteld in een transparante fles, met een merk-verhaal zo aanstekelijk als een goede anekdote bij een borrel. En: gebrouwen met champagnegist, voor een diepere smaak, en ter verhoging van de feestvreugde. Zo simpel zou het leven toch altijd moeten zijn?

Bruys Premium Craft Seltzer is er in de smaken Perfectly Pure (zonder enige toevoeging, en perfect als basis om naar wens nog zelf op smaak te brengen), Zesty Lemon, Spicy Apple (met een vleug kaneel) en Melon Kiwi.

Wat hebben je gasten vandaag te vieren? Proost!

Bruys Premium Craft Seltzer