Genieten op het terras met Les Parcelles Rosé!
Advertorial

Genieten op het terras met Les Parcelles Rosé

Nu de zon schijnt en de terrassen weer open zijn, is het tijd voor een heerlijk glas koele rosé. Zoals de uitzonderlijke wijn Les Parcelles Rosé, afkomstig uit Zuid-Frankrijk. Voor de Nederlandse horeca is deze verkrijgbaar via distributeur Walraven Sax.

Les Parcelles Rosé: de beste druiven

Les Parcelles Rosé

In het zuiden van Frankrijk bij Bordeaux, genesteld tussen de rivieren Dordogne en Garonne, bevinden zich enkele prachtige wijngaarden van Baron Philippe de Rothschild’s Mouton Cadet. Van enkele geselecteerde percelen komt Les Parcelles Rosé. Voor deze wijn worden met de hand alleen de beste druiven van de percelen geselecteerd. En dat proef je! De rosé van Les Parcelles is een echt pareltje en staat voor elegantie en verfijning. De helderroze kleur en glans weerspiegelen de delicatesse van vers rood fruit, versterkt door exotische tonen van guave en granaatappel. Perfect om van te genieten op een mooie zomerdag als aperitief of bij een heerlijke maaltijd.

Les Parcelles Rosé: goed gevoel

Goed om te weten, deze rosé wordt geproduceerd met respect voor het terroir, milieu en de mensen en draagt met trots het HVE certificaat. Een heerlijke wijn met een goed gevoel dus!

Wijnhuis Baron Philippe de Rothschild

In het hart van de Bordeaux, klopt al generaties lang het wijnhart van de beroemde familie Rothschild. Sinds 1933 wordt het familiebedrijf gemotiveerd door een constante ambitie: de beste wijnen ter wereld maken, elk in haar eigen categorie. Dat geldt zowel voor de châteaux wijnen, waaronder het beroemde Château Mouton Rothschild, als voor haar merkwijnen: Mouton Cadet, 's werelds best verkochte Bordeaux-wijn, en de Chileense wijnen Escudo Rojo en Mapu.

Over Walraven Sax

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Gerelateerd nieuws