Gratis live online wijnproeverij Distell wijnen
Advertorial

Gratis online wijnproeverij Distell wijnen

Op 1 maart 2021 wordt er live vanuit Zuid-Afrika van 16:00u-17:00u (Nederlandse tijd) een online proeverij van Distell georganiseerd. De proeverij betreft de wijnen van Drostdy Hof, Nederburg en Fleur du Cap en staat onder leiding van Neil Groenewald – Managing Director en oud wijnmaker van Nederburg. Deze prachtige wijnen zijn sinds kort verkrijgbaar in het assortiment van Walraven Sax, waardoor zij haar aanbod vanuit Zuid-Afrika hebben uitgebreid. Aanmelden voor de proeverij kan tot en met 18 februari via onderstaand emailadres.

Walraven Sax

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Impressie Distell

Het Zuid-Afrikaanse bedrijf Distell is een wereldwijd bedrijf dat een gevarieerd assortiment van bekroonde merken heeft en deze op de markt brengt en distribueert binnen de categorieën premium wijn en gedistilleerde dranken of ciders.

Online proeverij wijnen

Eén van deze merken is Drostdy Hof, een laagdrempelig en gezellig merk dat bekend staat om zijn consistente, geweldige smaak, aroma en kwaliteit. Drostdy Hof zet zich in voor de verbetering van achtergestelde gemeenschappen door middel van onderwijs om hen voor te bereiden op een carrière in de lokale wijn- of toerisme-industrie.

Vervolgens zijn de Nederburg wijnen rijkelijk gefruit met elegante, frisse smaken en structuur, en variëren van exclusieve, micro-edition aanbod voor de kenner tot wijnen gestileerd voor dagelijks genot.

Het laatste merk, Fleur du Cap, wordt niet beperkt door boerderij, wijngaard of klimaat; zij heeft de vrijheid om de beste druiven te kiezen van de beste wijngaarden in de Kaapse Wijnlanden. Elke wijngaard is geselecteerd vanwege de unieke combinatie van bodem, klimaat, ligging en oriëntatie die het meest geschikt is voor de specifieke druivensoort.

Aanmelden online proeverij

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze proeverij, stuur een mail naar masterclass@walravensax.nl met daarin vermeld: ‘Entree’, het aantal deelnemers, het postadres en het emailadres. Aanmelden kan t/m 18 februari 2021.

Het wijnpakket zal naar jou worden afgestuurd en de link zal via email worden verzonden. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!