Alcoholvrij borrelen a brand new day
Advertorial

Alcoholvrij borrelen definitief op de kaart

Alcoholvrije, premium dranken als volwaardig alternatief tijdens het borrelmoment zijn de horecatrend van 2021. Bewust en gezond genieten, zonder concessies aan de smaakbeleving. Speel hier als horeca op in en zet de beste premium nonalcoholische dranken - als het #1 non-alcoholisch aperitief Crodino, The Duchess Non Alcoholic Gin & Tonic, of alcoholvrije Gin & Tonics en NOLO cocktails met FLUÈRE- op je menu-terraskaart!

Smaakbeleving

De trend van bewust en gezond genieten blijft groeien, en wordt breed gedragen door de Nederlandse horeca. Om je gasten te blijven verrassen, wil je de beste alcoholvrije alternatieven schenken tijdens de borrel. Tijdens dit sociale moment wil iedereen het gevoel hebben volledig mee te doen. Biedt smaakvolle alcoholvrije alternatieven - in mooie glazen en dito garnering - voor bij de luxe borrelplank.

Onderstaande dranken kunnen zich qua smaakbeleving met gemak meten met populaire dranken als Aperol Spritz en gin-tonic.

Crodino #1 alcoholvrij aperitief

Crodino is de ‘bella donna’ van de alcoholvrije categorie: hét Italiaanse bitterzoete aperitief zonder alcohol en met een stevige bite. Crodino is het allereerste non-alcoholische aperitief ter wereld en nog altijd de aanvoerder van de categorie met zijn #1-postie. Het bruisende merk heeft sinds kort een nieuw, speciaal horecapack van 1,75 cl, ofwel 75% meer inhoud! Dit maakt de drank perfect om te serveren in een mooi wijnglas gevuld met ijsblokken en een schijf sinaasappel.

FLUÈRE Spirito Non Alcolico

FLUÈRE is een lijn met drie alcoholvrije spirits, die zich kenmerken door de gebalanceerde, complexe smaak met een stevige bite in de afdronk. Ontwikkeld om te mixen in een FLUÈRE Gin & Tonics, highballs en cocktails.

The Duchess Gin & Tonic 0%

The Duchess is ‘s werelds eerste nonalcoholische gin-tonic met weinig suiker. Vervaardigd met gedestilleerde jeneverbessen en aromatische, natuurlijke botanicals heeft de The Duchess de onvervalste smaak van een gin-tonic. Schenk The Duchess uit in een copa-glas gevuld met ijsblokjes en garneer met citrusfruit, verse kruiden of rozenblaadjes.

Alcoholvrij genieten op de menu-terraskaart

De categorie ‘Alcoholvrij genieten’ is anno 2021 een must op uw terras-menukaart. Verleid uw gasten tot het drinken van een kwalitatief en aantrekkelijk (en margerijk) alcoholvrij drankje, in plaats van een simpele frisdrank.

  • Geef deze dranken een aparte kop op uw menukaart, bijvoorbeeld ‘Alcoholvrij genieten’.
  • Zet de kop bij de borrelbites en borreldranken (aperitieven) op de kaart. Zo is er voor iedere gast wat wils in één oogopslag!

menukaart alcoholvrij borrelen

Vind meer inspiratie over alcoholvrije dranken voor op de menukaart