Bickery Food Group B.V.

Ons bedrijf heeft een sterke positie en een gerespecteerde naam als “merkbouwer” in ons marktgebied.
Bickery Food Group is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar expertise in fast moving consumer goods (FMCG) en blinkt uit in sterk ondernemerschap.

 

 

Specialisatie:

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, marketing, distributie, food concepting, opslag en transport.
Bickery Food Group is een full service organisatie met een team van 80 gemotiveerde medewerkers, eigen distributiecentrum, eigen magazijn en transport (14 vrachtwagens). Dit zorgt er samen voor dat Bickery Food Group producten succesvol verkoopt aan alle mogelijke verkoopkanalen en levert via een uniek distributieplatform.

Distributiekanalen:

Foodretailers, non-foodretailers, foodservice (groothandel / away from home), e-commerce, drogisterijen, bouwmarkten en zelfstandige/speciaalzaken.

Eerste keus zakenpartner:

Door ons ruim geselecteerde assortiment van unieke producten, uitgebreide service en klantwaarde focus zijn wij de eerste keus zakenpartner van grote supermarktketens en foodservices door heel Nederland.

Geschiedenis:

Halverwege de jaren zeventig startte Rembrandt G. Bikkers een eenmanszaak in de import en verkoop van Schwartau Cointreau Bonbons en later 'zelfgemaakte' jam en luxe etenswaren. Zijn doel was het importeren van buitenlandse, onderscheidende en hoogwaardige producten en deze te verkopen via speciaalzaken in Nederland. Eind jaren 70 werd de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap genaamd Bickery Bikkers Import B.V.

Sinds de jaren 70 is het geheim van Bickery Food Group de waardevolle knowhow van de Nederlandse markt. Dit omvat het selecteren van competitieve producten, bekwaamheid in het bouwen van distributie, strategische kennis in het positioneren van merken en sterke expertise in het verkrijgen van het grootste marktaandeel op de Nederlandse markt.

In 1993 startte Bickery Food Group met de ontwikkeling van thematische concepten speciaal voor het kerstpakketten segment. De omzet groeit jaarlijks, evenals het aantal mooie merken en de diversiteit aan producten. De succesvolle kwaliteitsproducten zijn ook zeer geschikt om toe te voegen aan kerstpakketten.

Door de jaren heen staat Bickery Food Group bekend als een expert in verkoop, marketing en innovatie. Wij werken samen met onze zakelijke partners en initiëren en realiseren verkoop op lokaal niveau. Onze bereidheid en ons vermogen om bredere bedrijfsontwikkelingsactiviteiten te omarmen, resulteert in het openen van nieuwe marktsegmenten, een innovatieve mentaliteit en gretigheid om nieuwe productinitiatieven te omarmen..

Foto's

Adres

Bickery Food Group B.V.

Stichtse Kade 46 1243 HW ’s Graveland Nederland
T: +31 (0)35 656 0244

Product

solan de cabras

Solan de Cabras

Solan de Cabras is Spaans premium mineraalwater van hoge kwaliteit dat slechts 100 meter van de bron wordt gebotteld. De lage concentratie natrium en de optimale verhouding tussen calcium en magnesium maken het water uniek. De verfrissende zachte smaak laat gerechten en wijnen perfect tot hun recht komen. Solan de Cabras is herkenbaar aan de iconische fles. De blauwe kleur voorkomt dat het water wordt blootgesteld aan licht. Daardoor blijft de kwaliteit intact en de smaak onveranderlijk. 

san miguel

San Miguel

De geschiedenis van San Miguel Beer gaat terug tot 1890 in de Filipijnen, toen Spaanse kolonisten er de eerste brouwerij oprichtten. Na het succes daar, werd San Miguel Beer in 1946 in Spanje geïntroduceerd.

Sindsdien is het uitgegroeid tot de onbetwiste leider in Spaans bier. Gebaseerd op zijn populariteit bij 80 miljoen jaarlijkse toeristen, werd San Miguel het toonaangevende Spaanse internationale premium bier dat naar 25 landen wordt geëxporteerd.

jarritos

Jarritos

Jarritos is gemaakt in Mexico door Francisco Hill in 1950. Hij gebruikte vers fruit, echte suiker en zijn eetkamertafel, die al snel overvol raakte. Jarritos heeft zich uitgebreid tot vele unieke smaken door gebruik te maken van de beste vruchten. Alle vruchten komen uit verschillende regio's in Mexico.

Alle natuurlijke ingrediënten die in Jarritos gaan, zijn wat het zo uniek maakt in Mexico. Door alleen echte suiker te gebruiken en nooit maïssiroop, werd Jarritos in 1960 de best verkopende nationale frisdrank in Mexico.

hartwall long drink

Hartwall Original Long Drink

The Original Long Drink is ontstaan in 1952 voor de Olympische Spelen in Helsinki om lokale bartenders te helpen de stroom van toeristen te voorzien van een drankje. ‘s Werelds eerste gin cocktail in blik, makkelijk te serveren en klaar voor gebruik; een echte innovatie. Het plan was om Original Long Drink alleen tijdens de Olympische Spelen te serveren. Maar door de populariteit wordt het drankje tot op de dag van vandaag nog steeds geproduceerd. The Original Long Drink blijft in trek door een iconische Finse uitstraling en heerlijk verfrissende smaak. 

De Olmenhorst

De Olmenhorst

De Olmenhorst is een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat. Ze maken regionale fruitsappen, fruitjams, honingbloesem en appel & perenstroop, verkrijgbaar in sappen 1L en 0,2L, jam en honing. Gemaakt van vers fruit - 100% biologisch & duurzaam - met Biologische ingrediënten en biologisch productieproces zonder conserveringsmiddelen, kleur- of smaak stoffen.

daura damm

Daura Damm

Sinds de introductie in 2006 wordt Daura Damm keer op keer erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen. Gebrouwen met alleen natuurlijke ingrediënten door de beste vakspecialisten. Een verrijking voor alle gasten én de ideale uitbreiding van de glutenvrije kaart. 

looza

Looza

Het nummer 1 sapmerk in Belgie. Looza staat voor Trendy en fun. Looza is in 1947 ontstaan Zuid Limburg – België en wordt gebotteld in Borgloon sinds 1958. Het assortiment bestaat uit 20 smaken fruitsappen. De sappen zijn heerlijk op zich, maar je kan ze ook perfect gebruiken als basis voor mocktails & cocktails. Het assortiment bestaat uit vruchtensappen, nectar en vruchtenfrisdranken.

shake-it

Shake it

Shake-it is een moderne, klassieke cordial mixer uit Kopenhagen. De kleurrijke mixers komen in unieke flessen, zijn 100% natuurlijk en zijn het perfecte ingrediënt voor een low/no alcoholische cocktail. Shake-it is verkrijgbaar in Lime, Mango, Grenadine, Aardbei, Suikerriet, Blue Curaçao, koffie en Rabarber. Met behulp van de makkelijke cocktail recepturen achterop de fles, kan iedereen een cocktail expert worden!

Tabasco

Tabasco

TABASCO® pepersaus is dé smaakmaker voor vele gerechten en onderscheidt zich van andere pepersauzen door zijn intense smaak. Sinds 1868 wordt de TABASCO® pepersaus op dezelfde wijze geproduceerd met pepers, azijn en Avery Island zout.

Het dieet van het Zuiden van de Wederopbouw was saai en eentonig, zeker naar de normen van Louisiana. Dus besloot Edmund McIlhenny een pepersaus te maken om het eten wat smaak en spice te geven.