Bickery Food Group B.V.

Al meer dan 40 jaar is Bickery Food Group expert in fast moving consumer goods (FMCG). Inmiddels heeft het familiebedrijf dankzij goed ondernemerschap en een grondige kennis van de Nederlandse markt een sterke positie opgebouwd als ‘merkenbouwer’.

Als fullservicebureau is Bickery Food Group gespecialiseerd in de verkoop, marketing, distributie, food concepting, opslag en transport. Zo’n 80 gemotiveerde medewerkers – en niet te vergeten een eigen distributiecentrum, magazijn en transport – zorgen er samen voor dat Bickery Food Group succesvol verkoopt aan alle mogelijke verkoopkanalen en levert via een uniek distributieplatform.

Hoe het ooit begon

Halverwege de jaren 70 startte Rembrandt G. Bikkers een eenmanszaak in de import en verkoop van Schwartau Cointreau Bonbons en later ‘zelfgemaakte’ jams en luxe etenswaren. Zijn doel: het importeren van hoogwaardige producten, om die vervolgens te verkopen via speciaalzaken in heel Nederland. Eind jaren 70 werd de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap genaamd Bickery Bikkers Import B.V. Geheim van het bedrijf was -  en is nog steeds - een grondige kennis van de Nederlandse markt.

In 1993 startte Bickery Food Group met de ontwikkeling van thematische concepten voor kerstpakketten. En ook nu nog groeit de omzet hierin dagelijks. Evenals het aantal mooie merken en de diversiteit aan producten.

Verkoop, marketing en innovatie

Door de jaren heen heeft Bickery Food Group een stevige reputatie opgebouwd als expert in verkoop, marketing en innovatie. Met een ruim assortiment unieke producten, uitgebreide service en focus op klantwaarde is het bedrijf dé zakenpartner van grote supermarktketens en foodservices door heel Nederland.

Disstributiekanalen

Bickery Food Group levert aan foodretailers, non-foodretailers, foodservice (groothandel/away from home), e-commerce, drogisterijen, bouwmarkten en zelfstandige speciaalzaken.

Foto's

Adres

Bickery Food Group B.V.

Stichtse Kade 46 1243 HW ’s Graveland Nederland
T: +31 (0)35 656 0244