Guestplan_header
Guestplan

Guestplan

Guestplan biedt een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies zoals online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer.

Over Guestplan

100% gastvrij, betaalbaar en optimaal gebruiksgemak. Dat is waar het bij Guestplan om draait. Al ruim 15 jaar biedt Guestplan een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Wereldwijd werken toonaangevende restaurants en ketens met het digitale reserveringssysteem van Guestplan waarmee ze hun reserveringen visualiseren in onze interactieve en gemakkelijke overzichten.

Sinds 2006 wordt Guestplan (voorheen bekend als eTender) erkend als een van de eerste, de beste en het meest gebruikte reserveringsplatform voor restaurants. Het platform is sinds de oprichting marktleider en blijft zich onderscheiden. Vandaag de dag wordt Guestplan gebruikt in meer dan 34 landen ter ondersteuning van restaurants op internationale schaal.

Bij elke stap werken de ontwikkelaars van Guestplan hands-on samen met horecaondernemers, managers en bedienend personeel om relevante en gebruiksvriendelijke functies te ontwikkelen. Terwijl de horeca blijft evolueren, staat Guestplan klaar om reserveringsaantallen te verhogen en efficiëntie te verbeteren waardoor inspelen op de huidige markt voor iedere horecaondernemer mogelijk blijft.


Meer informatie over Guestplan

Contactgegevens