Nordcap-Header-Brut 172
Nordcap Nederland logo

Nordcap Nederland

Nordcap Nederland is dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koel-, kook- en spoeltechniek.

Over Nordcap

Onze voeding

Nordcap Nederland hecht veel belang aan de manier waarop levensmiddelen worden bewaard, opgeslagen, gekoeld en verwarmd. Zij doen er alles aan om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden. Zo zorgen ze voor een goed verloop van de hele voedingsketen. Voeding zorgt voor ons, NordCap Nederland zorgt voor voeding.

Onze aarde

Nordcap Nederland zet zich niet alleen in voor de voedingsketen, want de organisatie vindt de natuur en een goede leefomgeving net zo belangrijk. Daarom ging het bedrijf een samenwerking aan met de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV), die de bijenhouderij bevordert. Bijen zijn dankzij hun bestuivingswerk niet alleen belangrijk voor de voedselvoorziening, maar ook voor die van andere dieren en dus voor de toekomst van de aarde.

Ons milieu

Nordcap Nederland werkt hard en consequent om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo wil de organisatie met hun producten een 'groen leven' mogelijk maken. Duurzaamheid is gestoeld op drie pijlers: food waste, energieverbruik en recycling. Het bedrijf streeft ernaar om voortdurend nieuwe stappen te zetten en met behulp van vooruitstrevende ideeën producten te ontwikkelen die nóg duurzamer zijn en dus meer opleveren voor het milieu en de volgende generaties.

Onze zorg

De premiummerken van Nordcap Nederland zorgen ervoor dat zij zeker weten dat levensmiddelen een optimale behandeling krijgen. Voor gastronomie, catering, horeca en winkels. Alle producten bevinden zich in het eindstadium van de voedingsketen, wanneer de voeding in handen is van klanten of zelfs al op het bord ligt. Dankzij deze producten kan de organisatie het verschil maken. Zorgen voor goed voedsel is zorgen voor mensen en Nordcap Nederland zorgt graag voor mensen.

Onze producten

Nordcap Nederland doet zijn uiterste best om zowel de productiefaciliteiten als de producten continu te verbeteren. De organisatie ontwikkelt en verduurzaamt zich continu. De groene apparatuur is ontworpen volgens de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Onophoudelijk zet het bedrijf zich in om deze up-to-date te houden en nog meer te verbeteren.

Onze toekomst

Nordcap Nederland investeert in de toekomst. Voor het bedrijf, voor hun medewerkers en voor volgende generaties. Dat zit in het DNA van de organisatie: "We care for food."

 

Meer informatie over Nordcap Nederland