Van Geloven_header_965 x448

Van Geloven

Jouw borrel- en lunchkaart upgraden met unieke en renderende snacks, daar helpt Van Geloven jou graag bij!

Artikelen

Over Van Geloven

Jouw borrel- en lunchkaart upgraden met unieke en renderende snacks, waar jij jouw gasten blij mee maakt, zodat het verrijking is voor je zaak. Daar helpt Van Geloven jou graag bij. Of je nu zoekt naar een smakelijk voorgerecht, een hapje voor tussendoor of meer rendement bij de bereiding van je gerechten, in het uitgebreid assortiment snacks van Van Geloven voor de horeca met bekende merken zoals Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Borrelmaatjes®, Souflesse en Mora, vind je gegarandeerd een snack die bij je past. Van diverse kroketten, minisnacks tot vegetarische alternatieven. Alle snacks zijn lekker, kwalitatief, multi-inzetbaar en hebben steeds een goed rendement.

Mensen laten genieten van verrassende en heerlijke snacks: dat is de missie van Van Geloven. Ze streven er naar om de favoriete snackspecialist te zijn en blijven van de consument en professional. Zo helpen ze jou om gasten weer terug te laten komen naar jouw zaak.

  • Een uitgebreid assortiment met meer dan 190 snacks
  • Verrassende recepten met vertrouwde snacks op jouw borrel- en lunchkaart
  • De borrelkaart: tips voor een topterras (zomer- en winter)

Wil je samen bekijken hoe Van Geloven jou kan helpen om meer uit je zaak te halen? Dan kan je via onderstaande button contact opnemen met jouw rayonmanager.


Neem contact op met Van Geloven

 

Contactgegevens