Branchenieuws

Café begint webwinkel tijdens sluiting

Het Groningse café de Koffer probeert toch te zorgen voor een gezellige avond voor mensen die in de horeca voor een dichte deur staan.

Toen het personeel van de Koffer vrijdag de maatregelen in België hoorde, zijn zij gaan nadenken over mogelijkheden als de maatregelen ook in Nederland zouden ingaan. Allerlei ideeën passeerde de revue: de zaak schilderen, de keuken opknappen en de bierkennis verbreden, allemaal dingen die zij de komende weken gaan aanpakken. Maar daarnaast bedachten ze een oplossing voor de mensen die thuis zitten. "Als onze gasten niet naar de Koffer kunnen komen, brengen wij wel een stukje Koffer naar hen toe", werd het idee.

“Koffergevoel” thuis bezorgen

De Koffer heeft een site ontwikkeld waar mensen een bestelling op kunnen plaatsen. Bij een geplaatste bestelling springt één van de collega’s direct op de fiets. Naast de bestelde bieren en hapjes worden ook bierviltjes, een kaarsje, nootjes en een pakje kaarten of dobbelstenen aan de levering toegevoegd. De Koffer bezorgt alleen in de stad Groningen en tijdens de oorspronkelijke openingstijden. 

Gerelateerd nieuws