Het betere borrelen: maak een borrelkaart!

Het betere borrelen: maak een borrelkaart!

Het borrelmoment is sterk ontwikkeld. Het standaard biertje of glas wijn met een blokje kaas en een plakje worst heeft plaats gemaakt voor uitgebreide borrelplanken en kwalitatieve drankjes. Speel in op deze trend met een speciale borrelkaart en profiteer van de margerijke drankjes.

terras borrelkaart

Borrelmoment op de Nederlandse terrassen

Kwalitatieve drankjes en borrelhapjes kenmerken het borrelmoment op de Nederlandse terrassen. Aperol Spritz, Crodino en het grote aanbod aan Gin & Tonics zijn niet meer weg te denken! Deze drankjes zijn zo succesvol omdat ze gasten een ervaring laten beleven en, niet onbelangrijk: hoge marges realiseren. De drankjes worden geserveerd in een groot wijnglas, met veel blokjes ijs en fraaie garnering. Echt een drankje om van te genieten. Naast drankjes die een beleving creëren, kun je extra inspelen op het kwalitatieve borrelen met luxe hapjes en uitgebreide borrelplanken.

Doen: een aparte terraskaart!

De vraag naar écht genieten is juist nu het terrasseizoen aanbreekt, groter dan ooit. Speel daarop in en maak het terrasmoment écht speciaal. Verleid je gast te kiezen voor kwalitatieve drankjes tijdens het borrelmoment. Voeg het gehele moment samen op de borrelkaart, of als losse sectie op de menukaart, zodat ook de borrelplanken als warme broodjes het terras over gaan.

Aperol Spritz

Aperol Spritz is de terrasdrank bij uitstek en mag op geen enkele borrelkaart ontbreken. Dit drankje heeft definitief naam gemaakt in Nederland. Het succes ervan is ongekend en zeker geen kortstondige trend. Aperol Spritz groeit jaar na jaar heel erg hard en is absoluut een vaste waarde op het terras.

Vraag naar 0.0 groeit

Als je aan de slag gaat met een borrelkaart op het terras, overweeg dan ook eens om een of meerdere alcoholvrije dranken op te nemen. Gasten willen bewust en gezond genieten, zonder concessies aan de smaakbeleving. Niet alleen in de biercategorie is dit booming, maar ook in de categorie borreldranken. Er zijn veel nieuwe alcoholvrije alternatieven op de markt, zoals de Gin & Tonic The Duchess en Fluere, een kwalitatieve gin voor de mix.

borrelkaart het plein drankjes

Crodino #1

Crodino was het eerste alcoholvrije aperitiefdrankje ter wereld en domineert nog altijd de categorie. Speciaal voor de horeca introduceert het merk een grootverpakking met 75% meer volume! Bovendien heeft het een interessante prijspositionering. Serveer dit alcoholvrije aperitief in een wijnglas en adviseer het je gasten als het alcoholvrije zusje van Aperol Spritz.

‘Aperol Spritz en Crodino mogen niet ontbreken op jouw borrelkaart’

BESTEL HIER EEN GRATIS OP MAAT GEMAAKTE TERRASKAART

Artikel delen