Bier&cO introduceert Hi-Five Ice Tea

Bier&cO introduceert Hi-Five Ice Tea

Bier&cO introduceert Hi-Five Ice Tea op de Nederlandse markt. Hi-Five Ice Tea is de enige craft ice tea van Nederlandse bodem, ontwikkeld door de makers van YAYA Kombucha, en is volledig handgemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals thee, verse sappen en botanicals.

Drie smaakvarianten Hi-Five Ice Tea

Hi-Five Ice Tea wordt geïntroduceerd in drie smaakvarianten: Black Tea Ginger, Green Tea Yuzu en Jasmin Tea White Peach. Bier&cO en Hi-Five werken samen voor de verkoop, distributie en ondersteuning op de Nederlandse markt. Via Bier&cO zullen deze ice teas hun weg vinden naar horeca en retail. Alle smaken worden in trays van twaalf blikken van 33 cl verpakt en geleverd.

Meer variatie in drankenpakket

Bas Besselink, General sales en marketing manager van Bier&cO: “Bier&cO pioniert al jaren met ambachtelijke dranken op de Nederlandse markt. Hoewel er oorspronkelijk vooral aandacht was voor bier van divers pluimage, zien we dat de consument meer en meer interesse heeft voor eerlijke dranken met een goed verhaal.

Voor Bier&cO reden het portfolio steeds verder te verfijnen met craft soda’s, hard seltzer en ambachtelijke siropen. In dit gevarieerde drankenpakket ontbrak nog een craft ice tea, en met Hi-Five vullen we dit gat op smakelijke wijze. Het maakt de uitdaging die wij graag aan consumenten geven – Dare to Drink Different, probeer eens wat anders – nog verrassender. Bier&cO zal Hi-Five in eerste instantie gaan aanbieden via de horeca en zelfstandige slijterijen.”

Charlotte Krijger, medeoprichter van YAYA Kombucha en Hi-Five: “Na het succesvol lanceren van onze kombucha merkten wij dat er behoefte bestond aan ambachtelijk gemaakte ice tea. Zodoende begonnen mijn partner Tom en ik met het ontwikkelen van Hi-Five. Hierbij hanteren wij hetzelfde principe als bij YAYA Kombucha: alles eerlijk, puur natuurlijk en handgemaakt. Dit alles maken wij in onze brouwerij in Amsterdam.

Thee als rode draad

Thee is de rode draad in alles wat wij doen. Échte thee, met puur natuurlijke botanicals en vers vruchtensap. Hi-Five is 100% biologisch, vanzelfsprekend vegan, laag in suikers en calorieën en natuurlijk zonder geur-, kleur- of smaakstoffen.”

Hi-Five Ice Tea wordt verpakt in blik, omdat dit de aroma’s en smaken beter beschermt tegen de negatieve invloeden van licht en zuurstof dan een glazen verpakking. Hoewel Hi-Five Ice Tea prima op zich gedronken kan worden, leent het zich ook perfect als basis voor hard ice tea mixrecepten. Schenk Hi-Five uit over ijsblokjes, garneer met stukjes fruit en voeg een shot alcoholhoudende drank toe.

Meer informatie of Hi-Five Ice Tea bestellen

Artikel delen