Meer omzet met een goede bierkaart

Meer omzet met een goede bierkaart

De vraag naar mooie bieren blijft stijgen. Een goede bierkaart is tegenwoordig dan ook onmisbaar in elk horecabedrijf. Dit begint met het maken van een weloverwogen selectie uit het enorme bieraanbod. Wij helpen je hier graag bij zodat je meer omzet uit je bierkaart haalt.

Indelen op smaak

Een goede bierkaart helpt je gast kiezen – niet alleen uit je weloverwogen aanbod, maar zeker ook op smaak. Uit het Nationaal Bieronderzoek van 2020 bleek dat smaak zelfs de belangrijkste factor is voor consumenten om voor een bepaald bier te kiezen. Maar hoeveel bierkaarten zijn er eigenlijk ingedeeld op smaak? Het antwoord: vrijwel geen, ook al deel je in op bierstijl. Want dat veronderstelt (te veel) voorkennis van de gast, en die heeft dat vaak niet. Reden te meer ons te laten helpen een puik assortiment op de juiste manier op je bierkaart te presenteren.

bierkaart bieren bier&co

Waarom samenstellen met Bier&cO?

Bier&cO is de aangewezen partij om jou te helpen die uitgekiende bierkaart te realiseren. Waarom?

  • Meer dan 35 jaar bierervaring;
  • Bijna 10 biersommeliers in huis;
  • Ruim 1.000 speciaalbieren op voorraad;
  • Onbegrensde bierkennis, ook van bieren buiten ons assortiment.

Bier met een verhaal

De consument verwacht ‘bier met een verhaal’. Niet alleen bieden wij die bieren aan, we kunnen het verhaal voor je vertellen. Met Weihenstephan hebben wij ’s werelds oudste brouwerij in het pakket. Anchor Brewing (de aanstichter van de Amerikaanse bierrevival) en BrewDog (klimaatpositieve brouwerij) zijn andere voorbeelden van onze mooie bieren. Maar een bierkaart bevat vaak ook bieren van andere leveranciers. Geen punt: die bieren kunnen wij ook goed beschrijven, daar zijn we tenslotte bierspecialisten voor. Een bierkaart maken is onze dagelijkse kost!

Plan een bierkaart consult in met een bierspecialist

Wil jij een goede bierkaart in jouw bedrijf? Of wil je dat onze bierambassadeur Rick Kempen eens kijkt naar jouw huidige bierkaart en daar feedback op geeft? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 0204802000 of vul het contactformulier in op de website van Bier&cO en Rick neemt binnen drie werkdagen contact met je op. Zo kunnen we samenwerken om je gasten het optimaal naar de zin te maken.

Aanvragen bierkaart consult

Artikel delen