Radio Pannekoek zet smaak op de kaart: klassiekers met twist

Radio Pannekoek zet smaak op de kaart: klassiekers met twist

Een bijzonder concept vraagt om dito dranken, vinden ze bij Radio Pannekoek in Breda. Op de drankenkaart staan daarom verfrissende mixers met Royal Bliss. En binnenkort serveren ze de nieuwste horeca-innovatie: Coca-Cola Zero Sugar Cherry in glazen flesje.

 

Radio Pannekoek: creatieve hotspot

De liefde voor muziek is overal zichtbaar bij Radio Pannekoek in Breda. Oók op de drankenkaart. Zo hebben de mixers, die ze hier summer drinks noemen, namen als Mardy Bum, Berry White en A horse with no neck. Het zijn veelal klassiekers met een twist. Radio Pannekoek (2020) werd opgericht door vijf vrienden die een online radiostation wilden combineren met een hippe bar en volwassen pannenkoekenrestaurant, waar overigens meer dan alleen pannenkoeken op het menu staat. 

De zaak huist op STEK, een creatieve hotspot net buiten het centrum van Breda. Het publiek is divers en verschuift over de dag. Boer: “Overdag zien we veel jonge gezinnen en komen fietsers aanwaaien. Daarna komen de borrelaars en eters. Van donderdag tot en met zaterdag maken we live radio, dan zit het vol met muziekliefhebbers.”

 

Royal Bliss

Het unieke concept vraagt om bijzondere dranken, vindt Boer: “De premium mixers van Royal Bliss geven onze summer drinks een fijne smaak. Bijkomend voordeel: ze zijn heel makkelijk te blenden. We zoeken altijd naar verrassende combi’s. Berry White bestaat uit een goede gin, Royal Bliss Bohemian Berry, citroengras en lavendel. De Mardy Bum maken we met gin en Royal Bliss Creative Tonic. Rozemarijn en peperbes maken het af”, vertelt mede-oprichter en -eigenaar Mauro Boer.

Cherry

“Ook los zijn deze frisdranken trouwens meer in trek dan we vooraf hadden verwacht. De animo voor frisdrank stijgt onder alle (type) gasten”, ziet Boer. “Coca-Cola Zero behoort al vanaf het begin tot onze top drie meest verkochte frisdranken. Binnenkort wordt Coca-Cola Zero Sugar Cherry in een glazen horecaflesje geïntroduceerd. Een verrassende horeca-innovatie!”

Fuze Tea

“Verder is ijsthee erg populair bij ons. Straks zetten we daarom ook Fuze Tea Green Mango Chamomile op de kaart.”

Artikel delen