advertorial

Homemade iced teas succes bij Elements Beach

Homemade iced teas succes bij Elements Beach

De 0,0% trend zet gestaag door; er is steeds meer vraag naar alcoholvrije aperitieven en homemade drankjes. Bij Elements Beach in ’s-Gravezande en de Porterhouses in Naarden en Huizen waren vorige zomer de Elixirs van Dilmah niet aan te slepen. Dit jaar staan ze weer op de kaart tot groot genoegen van hun vaste gasten.

Steeds meer homemade Iced Teas op het terras

Het aantal nieuwe terrassen dat dit jaar met Elixir is gestart, is explosief toegenomen. Kiki Scholtes van Elements Beach licht de case toe vanuit haar ervaring:

dilmah elixir of tea

  • Iced teas gemaakt van Elixir zijn homemade iced teas, maar zonder het gedoe. Als je eerst thee trekt van theezakjes of losse thee, blijf je vaak zitten met een hoeveelheid of je hebt niet genoeg bij piekconsumptie. Met Elixir heb je constante kwaliteit ook als ze worden bereid door wisselende, onervaren bediening.
  • Door ijsthee uit flesjes te vervangen met Elixir homemade iced teas, bespaar je veel ruimte, transport en emballage. Twee kratten frisdrank kunnen worden vervangen door 1 fles Elixir.
  • Per smaak kun je 2 varianten aanbieden; met bruis of zonder bruis. Met kraanwater al dan niet door een carboniseertap voorzien van bubbels, is het een super duurzaam drankje.
  • Het is de ideale basis voor mocktails. Thee geeft een gelaagdheid in de smaak die het effect van alcohol kan evenaren.
  • Voor de bediening is een flesje openen weliswaar sneller, maar bij het uithalen van de tafels hoef je met Elixirs Iced Teas alleen de glazen op te halen.
  • Met een kleine garnering als een schijfje limoen en een takje munt serveer je in no-time een luxe drankje.
  • Je hebt iets unieks op de kaart wat niet op elke straathoek verkrijgbaar is. Gasten komen hier echt voor terug.
  • Elixirs kun je oprecht gezondheid-bevorderende dranken noemen. Ze zitten boordevol bioactieve stoffen en antioxidanten waardoor het bijdraagt in risicoverlaging van hart- en vaatziekten, kanker en diabetes.
  • Met de consumptie van Elixirs wordt het humanitaire werk van de MJF Foundation en het natuurbehoud door Dilmah Conservation gesteund. Elements Beach heeft duurzaamheid hoog zitten, zo zetten wij ons ook in voor een plasticvrij strand. Dilmah is een merk dat helemaal bij ons past.”

elixir of ceylon tea dilmah

Extract van verse thee

Elixirs of Ceylon Tea zijn extracten gemaakt van echte verse thee. In de Benelux zijn Elixirs verkrijgbaar in 3 frisse en populaire smaken: Green Tea with Jasmine, Black Tea with Peach en Black Tea with Lemon-Lime. Daarnaast zijn er deze zomer twee limited edition varianten; de Black Tea with Pear en de Pure Green Tea.

Wil je Elixirs ook uitproberen?

Stuur dan even een mailtje naar sales.benelux@dilmahtea.com.

Ontdek de Elixirs Iced Teas van Dilmah

Artikel delen