Om te mixen: wisky malt X by Glenmorangie

Om te mixen: wisky malt X by Glenmorangie

Een samenwerking tussen de whiskymakers van Glenmorangie en de beste bartenders ter wereld resulteert in de nieuwste aanwinst van het Schotse whiskymerk: X by Glenmorangie. Een whisky gemaakt om mee te mixen. X by Glenmorangie is een single malt whisky met een rijke en zoete smaak. Denk aan sinaasappelsorbet en chocoladefudge, een heerlijke cocktail die je fantasie op z'n beloop laat.

glenmorangie single malt wisky

Glenmorangie wisky

In een zoektocht om de meest smaakvolle whisky's te ontwikkelen zijn de mogelijkheden eindeloos bij de whiskymakers van Glenmorangie. Niet alleen bij hen, maar ook bartenders creëren de mooiste cocktails met de whisky. Geïnspireerd op de eindeloze smaakcombinaties die je kan maken met de whisky van Glenmorangie riepen ze de hulp in van de beste bartenders ter wereld en ontstond X by Glenmorangie. Een delicate en fruitige drank gemaakt in de hoogste distileerketels van Schotland en gerijpt in de beste vaten.

Smaakdroom

Dr. Bill Lumsden, directeur Whisky Creation van Glenmorangie: “X by Glenmorangie is een droom die is uitgekomen. Smaken als zoete vanille, peer, sappige sinaasappel en kamperfoelie, besprenkeld met chocoladefudge maken dit tot een perfect te mixen whisky. Het is gemaakt voor iedereen die graag thuis mixt. Of je nu een date night of een brunch organiseert of wil experimenteren met je eigen smaakcombinaties, deze whisky geeft jouw drankje de x-factor!"

Inspiratie om te mixen

glenmorangie cocktails

Zin om zelf aan de slag te gaan? Glenmorangie  heeft ter inspiratie een aantal mixmogelijkheden bedacht die makkelijk thuis te maken zijnen waarbij je slechts twee à vier ingrediënten nodig hebt.

Denk aan bekende klassiekers als Glenmorangie X Tonic en Glenmorangie X Cola en feestelijke mixen voor speciale gelegenheden zoals Glenmorangie X Brunch, Glenmorangie X Date Night en Glenmorangie X Karaoke Party.

De recepten vind je op www.glenmorangie.com en op de social media accounts van Glenmorangie. Maak er een feestje van!

Ontdek meer recepten van Glenmorangie

Artikel delen