Heropening: Koninklijke De Kuyper spot kansen

Heropening: Koninklijke De Kuyper spot kansen

Met de heropening van de horeca ligt een scala aan verwachtingen, trends en kansen in het verschiet. Koninklijke De Kuyper kan hier met haar cocktails en cocktailoplossingen naadloos op aansluiten. Als 'Home of the Cocktail' biedt De Kuyper ondersteuning voor de horeca met een tailormade 360-gradenplan. Van premium cocktailspirits tot innovaties als De Kuyper Fizzy’s RTD’s en de Fizzy Peachtree-cocktailtap. Het diverse portfolio maakt De Kuyper tot de juiste partner voor high-end cocktailbars en tegelijkertijd reguliere horeca-outlets. 

Trend 1: Verwennen en vieren

cocktails

Koninklijke De Kuyper: zet cocktails op de kaart!

Gasten willen na zichzelf na al die maanden zonder horeca, enorm laten verwennen, het leven vieren en in de watten worden gelegd met heerlijke cocktails en unieke belevingen. Gun je gasten de beste horeca-ervaring die je ze kunt bieden en zet vol in op de beste cocktailbeleving.

Trend 2: Revenge spending & hoge marges

Gasten die minder hard geraakt zijn door de coronacrisis staan te popelen om te ‘revenge spenden’ in de horeca. Als alles open gaat, willen ze de verloren tijd en consumptie in de horeca inhalen, en zichzelf royaal trakteren op de lekkerste cocktails. Omarm dit als ondernemer en proost samen op het leven! Daarnaast weten we dat gasten ook bereid zijn een hogere prijs te betalen voor kwalitatieve cocktails met slechts een paar ingrediënten, geserveerd in mooi glaswerk en met de juiste garnering, zoals bijvoorbeeld Watermelon Fizz. De volledige cocktailbeleving bieden betekent goede, hoge marges. 

Trend 3: Groei populariteit cocktails

Cocktails waren al trending en groeiend in populariteit voor de pandemie, en zijn ook het afgelopen jaar meer mainstream geworden. De lockdown heeft veel mensen doen verdiepen in cocktails vanuit huis, en des te gretiger zijn ze dit weer 'in het echt' te ervaren in de horeca. Ondanks de explosie van RTD-cocktails, home cocktail-sets en zoom-cocktailmasterclasses vanuit de huiskamer agelopen periode, hunkeren gasten naar de echte cocktailbeleving: de smaken, de sfeer, de service, de kwaliteit, de spanning! Creëer deze cocktailervaringen voor je gasten; serveer trending cocktails én momenten beleven die ze alleen in de horeca kunnen beleven.

Laat je adviseren door De Kuyper

Genoeg redenen dus om nú aan de slag te gaan met cocktails, samen met Koninklijke De Kuyper. Zij kunnen jouw horecagelegenheid bijvoorbeeld helpen met cocktailadvies, de juiste tools, een menukaart op maat of een personeelstraining!. Doe hier inspiratie op! Of neem contact op. Voor nu alvast het recept van De Kuyper Watermelon Fizz. Makkelijk en snel te maken en bovenal erg lekker! Let's have a cocktail, cheers!

cocktails

Koninklijke De Kuyper cocktails.

Tags: 
Artikel delen