Lavazza: dé Italiaanse koffiebeleving

Lavazza: dé Italiaanse koffiebeleving

Word nu Lavazza klant en ontvang een gratis Lattiz 2.0!

Lavazza staat al meer dan 125 jaar symbool voor de Italiaanse koffiecultuur. Wereldwijd staat het merk bekend om de constant hoge koffiekwaliteit. Inmiddels wordt dan ook al in meer dan 140 landen genoten van de Italiaanse koffiebeleving van Lavazza.

Totaalbeleving

Al vanaf halverwege de 20ste eeuw is de familie Lavazza zich bewust van het feit dat gasten niet alleen eten en drinken met de mond, maar ook met de ogen. Met een rijke geschiedenis in de wereld van reclame en design, weet Lavazza ook toekomstige gasten aan te spreken. Het totaalconcept van Lavazza omvat niet alleen de koffiemachines en het servies: ook voor het interieur zijn er vele ondersteuningsmogelijkheden voor koffie totaalbeleving.

Maestros van Espresso sinds 1895

De Lavazza koffie voor het horeca segment wordt gebrand en geblend in Turijn: de Italiaanse stad waar de espresso werd geboren. Lavazza is ontstaan in 1895 en wordt inmiddels al vier generaties gerund door de familie Lavazza. Het familiebedrijf wordt gedreven door de rijke (geschiedenis van de) Italiaanse koffietraditie en profileert zich met een sterke focus op onderzoek, innovatie en duurzaamheid. Dit heeft geleid tot de constant hoge koffiekwaliteit waar Lavazza om bekend staat.

Gratis barista training

Voor de Horeca biedt Lavazza Nederland een gratis opleiding in één van de drie Lavazza Barista Training Centers. Lavazza is namelijk meer dan een goede kop Italiaanse koffie, gemaakt met de beste blends en de machines. Een cruciaal deel van de smaak en beleving wordt namelijk bepaald door de bereiding. Daarom worden klanten en hun werknemers kosteloos opgeleid door onze officiële SCA-gecertificeerde barista’s.

Nu tijdelijk gratis Lattiz 2.0 t.w.v. €2.800!

De horeca heeft het nog steeds zwaar door de noodgedwongen sluitingen van de afgelopen periode. Daarnaast is er een groot tekort aan horecapersoneel. Een efficiënte werkwijze was nog nooit zo belangrijk. Om uw horecazaak een steuntje in de rug te geven, ontvangt u tijdelijk een gratis Lattiz 2.0 wanneer u klant wordt bij Lavazza Nederland. De Lattiz 2.0 is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Met één druk op de knop schuimt de machine in een constante kwaliteit melk op: simpel en snel!

Klik hier voor deze exclusieve horeca actie

Artikel delen