Nieuw: Nespresso Momento Coffee & Milk

Nieuw: Nespresso Momento Coffee & Milk

Cappuccino's, latte macchiato's; koffierecepten met melk zijn niet meer weg te denken. Veel van jouw gasten zijn ongetwijfeld ook dol op een melk-koffierecept. Daarom introduceert Nespresso Professional een nieuwe machine, de Nespresso Momento Coffee & Milk, en twee nieuwe koffies die speciaal zijn ontworpen voor melkrecepten.

nespresso koffie- en melkoplossingen

Koffierecepten van barista-kwaliteit

Met één druk op het gebruiksvriendelijke touchscreen kies je bij de Nespresso Momento Coffee & Milk voor één van de van de vijf zwarte koffierecepten of één van de twaalf melk-koffierecepten. Dankzij het reservoir voor verse melk, creëer je koffierecepten van barista-kwaliteit – van een intense Cortado, tot een zachte Cappuccino of Latte. Zo maak je in een handomdraai de heerlijkste melkkoffies voor je gasten.

Bianco Delicato en Bianco Intenso

Ook breidt Nespresso Professional het kofffie-assortiment uit met twee nieuwe permanente koffies, de Bianco Delicato en Bianco Intenso. Bij de ontwikkeling van deze twee nieuwe koffies is niet de koffie maar de melk als uitgangspunt genomen.

Bianco Delicato is een koffie die zorgvuldig is ontwikkelt om voor een geweldige harmonie te zorgen in melkrecepten. Deze koffieblend bestaat voornamelijk uit Keniaanse Arabica bonen die een zeer lichte branding hebben gekregen om de natuurlijke zoetheid van de koffie naar voren te brengen. Als je melk toevoegt komen heerlijke tonen van karamel en biscuit vrij.

De Bianco Intenso is ontwikkeld om perfect samen te gaan met melk. De blend bestaat voornamelijk uit Colombiaanse Arabica’s die op twee manieren gebrand zijn: het ene deel donker en het andere licht, zodat er zoete en nootachtige graantonen ontstaan in een harmonieuze kop koffie. Hierdoor heeft Bianco Intenso de optimale intensiteit om met de gebrande tonen door de melk heen te breken, zonder de zoetheid van de melk te overstemmen. ​

Uitzonderlijke koffie-ervaring

Verras je gasten met een uitzonderlijke koffie-ervaring. Ontdek de oplossingen van Nespresso Professional voor heerlijke melkrecepten op nespresso.com/pro

Ontdek de oplossingen van Nespresso Professional

Artikel delen