Nespresso Professional’s nieuwe Ice Intenso

Nespresso Professional’s nieuwe Ice Intenso

De vrijheid om intens van de zomer en samenzijn te genieten: dat is waar de terrassen voor staan dit jaar. Verwen de gasten op jouw terras met Nespresso Professional’s nieuwe Ice Intenso, een koffie speciaal gebrand en gemalen voor de lekkerste ijskoffierecepten in deze onvergetelijke zomer.

Ice Intenso

De Ice Intenso is speciaal ontwikkeld voor een heerlijke ervaring met ijs. Nespresso Professional heeft lang gezocht naar de perfecte blend van Arabica bonen die tegen een donkere branding bestand waren, maar ook de geroosterde tonen en rijke aroma’s leveren die je verwacht van een intense ijskoffie. De donkergebrande Zuid-Amerikaanse en Indonesische Arabica's zorgen voor een intense en verfrissende ijskoffie met aroma's van geroosterd graan.

nespresso ice intensoVerfris in 3 simpele stappen

In 3 stappen bereid je gemakkelijk een heerlijke ijskoffie voor jouw gasten:

  • Stap 1: Vul een glas met 3 grote ijsblokjes of 90 gram ijs.
  • Stap 2: Bereid daarop de Ice Intenso als een espresso (40 ml).
  • Stap 3: Voeg 90 ml koud water of koude melk toe en roer goed door.

Straight over ice: intens & verfrissend

De onbetwiste klassieker. Verwen je gasten met de volle, gebrande smaak van Ice Intenso. Vul een glas met 3 grote ijsblokjes of 90 gram ijs. Bereid daarop de Ice Intenso als een espresso (40 ml). Voeg 90 ml koud water toe en roer goed door. Zo maak je iets gewoons buitengewoon met de Ice Intenso.

Straight over latte: zoet & verfrissend

Drinken jouw gasten graag hun koffie met melk? Bereid de Ice Intenso als een Iced Latte en laat ze proefen hoe de donkere branding perfect samen gaat met de zoetheid van koude melk. Vul een glas met 3 grote ijsblokjes of 90 gram ijs. Bereid daarop de Ice Intenso als een espresso (40 ml). Voeg 90 ml koude melk toe en roer goed door. In deze romige Iced Latte komen karamel-en koektonen tevoorschijn die de Ice Intenso onweerstaanbaar maken.

Ontdek de Ice Intenso

Artikel delen