Ontdek Nespresso professional origin koffies

Ontdek Nespresso professional origin koffies

Voor de Origin koffies reisde Nespresso Professional af naar de meest verfijnde koffieregio's. Het resultaat? Vier koffies even karakteristiek als de terroirs waarin ze groeien. Elke koffie weerspiegelt het gebied van herkomst en de zorg die de koffieboeren geven. Ontdek de verhalen en unieke aromatische profielen van deze Nespresso Professional koffies, waarin het land van herkomst doorklinkt.

nespresso pro peru

Peru organic: fruitig en elegant

Verscholen op de hellingen van het Andesgebergte werden de beste biologische Arabica-bonen voor de Peru Organic gevonden. Deze koffie is een weerspiegeling van het afgelegen microklimaat en het biologische verwerkingsproces dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. De liefdevolle zorg en aandacht van de kleinschalige koffieboeren die het biologische verwerkingsproces volgen resulteert in een levendige koffie met een frisse aciditeit en elegante tonen van fruit en geroosterd graan.

nesspresso pro brazil

Brazil: zoet en soepel

Laat je gasten kennis maken met Brazil, een koffie waarin milde Arabica’s van de Cerrado Savannen en gele Arabica’s van de heuveltoppen in het zuiden van Brazilië samen een onwaarschijnlijk zijdeachtige koffie maken. Deze koffie is elegant en delicaat, met een zachte honingsmaak en tonen van geroosterd graan, niet zuur of bitter, alleen maar ongekend soepel.

nespresso pro guatemala

Guatamala: sterk en zijdeachtig

Van rijke, vulkanische bodem komen de krachtigste koffies. Guatemala is een dynamische blend van Arabica en een fijne Robusta. De bonen zijn gewassen verwerkt waardoor een zijdeachtig soepele textuur ontstaat en intense droge tonen van mout en graan. Tegelijkertijd blijft de aromatische complexiteit zo levendig als het land waar de koffie groeit.

nespresso pro india

India: intens en kruidig

Ontdek de smaak van India in deze blend van Arabica’s en Robusta’s die tussen de exotische fruitbomen en kruiden groeien in een historisch koffielandschap. De houttonen en het vleugje kruidnagel, nootmuskaat en peper weerspiegelen de specerijen van het land van herkomst. Verwacht een aromatische intensiteit, die je smaakpapillen met een ferme slag weten te raken.

 

 

 

Made with care

Wat doet echte aandacht? Als het om koffie gaat, krijgt elk stapje in het proces van koffiebes tot kopje veel zorg bij Nespresso Professional. Met deze aanpak kunnen we de hoogste kwaliteit koffie garanderen én boeren een toekomst bieden. Dit alles doen we op een manier die het milieu beschermt. En die aandacht proef je terug in de koffie. Verrijk de beleving van jouw gasten met koffies die met elk slokje het geheim van hun herkomst en zorg onthullen.

Ontdek de Nespresso Professional Origins

Artikel delen