Sprso, het pronkstuk van Bravilor Bonamat

Sprso, het pronkstuk van Bravilor Bonamat

Het pronkstuk van Bravilor Bonamat’s espressolijn is een feit. Met de komst van de Sprso mikt Bravilor Bonamat op kleine (werk)omgevingen waarbij koffie deel uitmaakt van een totaalbeleving: koffie als service.

koffiemachine sprso bravilor bonamat

Sterk en krachtig

“Met perfecte rondingen en een elegante uitstraling, ze is prachtig. Het klinkt misschien een beetje gek voor een koffiemachine, maar hoe anders kunnen wij de Sprso omschrijven.” De trotse CEO van Bravilor Bonamat, Guus Verheijen, vervolgt: “Wij zien Sprso als een powervrouw: ze straalt, is sterk en kent innerlijke kracht dankzij de CIRCO-brewer. Wij denken dat de machine zich snel thuis voelt in een kapperszaak, schoonheidssalon of voor personeel in een horecazaak.”

Sprso ademt eenvoud

Bravilor Bonamat heeft deze volautomatische espressomachine tot in het kleinste detail uitgedacht. Klein is ze zeker; zelfs thuis op het aanrecht misstaat de Sprso niet. De machine is zo ontworpen dat elke handeling vanzelfsprekend voelt. Verwar eenvoud dan ook niet met een gebrek aan mogelijkheden, want iedereen kan zijn of haar koffie naar wens optimaliseren.

De eenvoud vertaalt zich terug in de intuïtieve bediening. Het hoofdscherm wijst zichzelf: selecteer een koffiespecialiteit uit het drankenaanbod en kies de gewenste kopgrootte. Bovendien kunnen de koffiesterkte, intensiviteit en koffiemaling naar wens worden aangepast.

Sprso is een bonenmachine en biedt koffiedranken zoals een ristretto, espresso, koffie crème en americano. Maar ook een cappuccino en latte macchiato maken onderdeel uit van het aanbod. Met de optionele melkkoeler genieten klanten van diverse koffiespecialiteiten met vers opgeschuimde melk.

De machine is binnen 10 minuten uitgepakt, aangesloten en klaar voor gebruik. Eenvoudiger wordt het niet.

Meer informatie over Sprso

Artikel delen