advertorial

STIRR hard seltzer: 1e op ketel distillatie

STIRR hard seltzer: 1e op ketel distillatie

Overgewaaid vanuit de VS is de nieuwe drankcategorie hard seltzer aardig op weg om ook de Nederlandse markt te veroveren. STIRR is de eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distillaten uit Schiedamse ketels. Hiermee is STIRR de opvallende nieuwkomer in de categorie licht-alcoholische drank op basis van bruiswater met (fruit)smaak.

STIRR distillaten

Dankzij de distillaten heeft STIRR een mooie gebalanceerde en natuurlijke smaak. De smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine staan dan ook garant voor een compleet nieuwe smaakbeleving. Hiermee creëert het hard seltzer merk een nieuw Nederlands product van hoge kwaliteit. Het alcoholische drankje met slechts 5 procent alcohol en 70 calorieën is vanaf nu verkrijgbaar bij diverse groothandels.

STIRR your inner space

Hard seltzer is volgens trendwatchers dé drankcategorie die na Amerika ook Europa in rap tempo verovert. In 2019 was hard seltzer goed voor $1,2 miljard omzet en de verwachting is dat deze in 2021 bijna verdrievoudigd zal zijn. De reden van dit succes is dat hard seltzer goed past bij de trend gebalanceerd leven. STIRR speelt hier goed op in: het licht-alcoholische drankje bevat slechts 70 calorieën en 5 procent alcohol. Daarnaast is STIRR vrij van gluten en kunstmatige toevoegingen, zoals aroma’s en geraffineerde suikers.

stirr hard seltzer

De eerste hard seltzer op basis van distillaten sluit niet alleen aan op de huidige ontwikkelingen. De natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt voor de distillaten worden zorgvuldig geselecteerd door een ervaren distillateur. Dankzij de distillaten komen de smaken sterker naar voren ten opzichte van andere hard seltzers waarbij gebruik wordt gemaakt van aroma’s. De 250 milliliter blikjes met de smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine zorgen dat consumenten weer helemaal tot zichzelf komen na een drukke werkdag, work-out of ander (digitaal) avontuur.

STIRR Beverages

Stirr Beverages is de eerste Nederlandse producent die hard seltzer smaken produceert in distilleerderij Onder de Boompjes in Schiedam. Het onafhankelijke familiebedrijf bottelt en stookt distillaten in eigen huis sinds 1658. Onder de Boompjes heeft de volledige controle en verantwoordelijkheid over de productie van distillaten.

Om de kwaliteit te waarborgen, maakt de Schiedamse familiedistilleerderij enkel gebruik van verse en natuurlijke ingrediënten. Naast jenever, gin en wodka produceert Onder de Boompjes nu ook distillaten voor STIRR: de eerste hard seltzer op basis van distillaten.

Meer informatie over STIRR hard seltzer

facebook.com/stirrdrinks
instagram.com/stirrdrinks
linkedin.com/company/stirr-drinks
info@stirr-drinks.com

Artikel delen