Eerste hard seltzer op tap: KUGI Premium Seltzer

Eerste hard seltzer op tap: KUGI Premium Seltzer

Het afgelopen jaar is er één categorie aan een gigantische opmars bezig geweest, en dat is hard seltzer: een licht alcoholisch drankje waar geen suiker in zit en daarmee laag in calorieën is. Inmiddels hebben alle supermarkten een ruim assortiment hard seltzers en zien we ook dat het in de horeca goed wordt ontvangen.

The Kugi Company

Hard seltzer op de tap

Sterker nog, het is nu zelfs op de tap verkrijgbaar. KUGI Premium Craft Seltzer is de eerste seltzer in Europa die in de horeca op de tap verkrijgbaar is. In Amsterdam en Rotterdam is het dan ook al mogelijk om een vers getapte seltzer te bestellen op het terras. KUGI is een Premium Craft Seltzer die op smaak is gebracht met écht fruit en échte kruiden. Door het gebruik van échte ingrediënten (en geen smaakstoffen) creëert KUGI daarmee een ongeëvenaarde frisse smaak. Omdat het (in tegenstelling tot andere seltzers) wordt gebrouwen, hebben zij de mogelijkheid om het ook op de tap aan te bieden. Een Nederlandse primeur in Europa dus!

Wie weet duurt het dan ook niet lang meer voordat het heel normaal wordt om naast de gevestigde tapbier- en cidermerken ook een aantal leuke en originele seltzers op de tap te zien.

KUGI statement:

Wij willen bij KUGI altijd blijven innoveren. Omdat we merken dat de seltzer categorie snel groeit in Europa, vonden wij het tijd om onze fusten ook te lanceren in de horeca. Uiteraard blijven wij ook onze flesjes aanbieden, deze worden momenteel bijvoorbeeld verkocht bij Picnic, Gorillas, Gall & Gall en Stach, en vanzelfsprekend ook in de horeca. Hiernaast zijn wij ook druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe smaken en nieuwe productlijnen. Zoals altijd proberen we nieuwe trends uit, maar maken we het ons eigen door gebruik te maken van premium ingrediënten en ambachtelijke productiemethoden. Dat is een combinatie die niet veel merken kunnen aanbieden en waar wij enorm trots op zijn.

Benieuwd naar KUGI? Neem contact op en vraag een proefpakket aan!

Artikel delen