Lipton Sparked: Haal het maximale uit terrasseizoen

Lipton Sparked: Haal het maximale uit terrasseizoen

Lipton Sparked is een frisse, lichte en smaakvolle ‘mocktail in a bottle’ op basis van Lipton Ice Tea Green en is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. Lipton Ice Tea is natuurlijk al jarenlang de absolute hardloper op de Nederlandse terrassen; met deze nieuwe alcoholvrije mix verras je jouw gasten met een combinatie met frisse limoen en kruidige munt.

Mocktail in a bottle

Deze ‘mocktail in a bottle’ zit in een hip glazen flesje van 33cl. Sparked is eenvoudig en snel te serveren. Met een limoentje in de flessenhals past Lipton Sparked perfect op een zonnig terras!

0,0%

De 0,0% cultuur is de afgelopen jaren volwassen geworden en Lipton Ice Tea Sparked speelt daar perfect op in. Jongeren, maar ook oudere generaties zijn steeds bewuster bezig met 0%. Maar ze willen wél iets bijzonders. Lipton Sparked biedt de verfrissing en verrassing die je verwacht en heeft toch de spanning en smaak van een ‘volwassen’ drankje.

Laag in suiker

Gezondheid staat meer dan ooit centraal en jouw gasten letten steeds beter op wat ze eten en drinken. Minder vet en koolhydraten en (vooral) zuinig met suiker is de trend. Lipton Sparked past perfect in die ontwikkeling. Met een laag suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is deze ‘mocktail in a bottle’ verfrissend lekker en toch laag in calorieën.

Wil je Lipton Sparked op jouw terras serveren? Bekijk hier de tijdelijke 1+1 introductie actie!

Artikel delen