Start de herfst met Carnivor

Start de herfst met Carnivor

Het is zover! We ruilen de zomermaanden in voor koudere temperaturen en kortere dagen. Dat klinkt misschien negatief, maar het najaar kent veel voordelen: de feestdagen zijn in zicht, de herfstgerechten mogen weer bereidt worden én we kunnen heerlijke, rode wijnen drinken bij een knetterend haardvuurtje. Carnivor is een rode wijn die perfect past bij gerechten met vlees. De naam zegt eigenlijk al genoeg.

Meat was made for Carnivor

Carnivor biedt twee heerlijke rode wijnen aan die hier perfect bij passen; een mooie, volle rond Cabernet Sauvigon en een stevige Zinfandel. Het zijn twee wijnen die bekend staan om de perfecte combinatie met vlees. De slogan van deze wijnen is dan ook niet voor niets ‘Meat was made for Carnivor’. Van het bijten in een malse ribeye, genieten van een sappige burger of een heerlijke lamsbout: Carnivor omarmt de behoefte van de carnivoor.

Carnivor Cabernet Sauvignon

De Carnivor Cabernet Sauvignon, ook wel de King of Reds genoemd, opent met een zachte, volle smaak met rijke, intense smaken van bramen, bosbessen, koffie en mokka. De wijn is zijdezacht en gemakkelijk om te drinken, waardoor het voor zowel de beginnende als de gevorderde wijndrinker een erg prettige wijn is.

Carnivor Zinfandel

De Carnivor Zinfadel is een volle krachtige wijn. Diep donkerrood van kleur, met tonen van bramenjam, donkere kersen, mokka en geroosterd eikenhout. De elegante, zachte en lange afdronk maken dit een wijn om van te genieten.

 

De perfecte aanvulling op jouw wijnkaart

De wijnen van Carnivor zijn de perfecte aanvulling op jouw wijnkaart! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via www.walravensax.nl of tel. 076 525 6480.

Over Walraven Sax

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Artikel delen