advertorial

Gratis proeffles wijn van Familia Torres

Tags: wijn

Gratis proeffles wijn van Familia Torres

Om jezelf in het warme Spanje te wanen met een heerlijke wijn van Familia Torres, bieden wij de mogelijkheid via onderstaande QR-code een gratis proeffles aan te vragen. Dit betreft de Torres, Celeste Verdejo, afkomstig uit de Rueda. Een frisse, fruitige en zachte witte wijn. De wijn heeft een krachtig aromapallet met tonen van venkel, groene amandel en witte bloemen. De Celeste Verdejo kenmerkt zichzelf als een heerlijk aperitief die perfect past bij zeevruchten, verse of gebakken vis en gaat heerlijk samen met salades.

Most Admired Wine Brand 2021

Onlangs heeft Torres een mooie onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Het wijnhuis is namelijk op de eerste plek geëindigd van ‘The World’s Most Admired Wine Brands of 2021’. Deze onderscheiding is tot stand gekomen door de jaarlijkse beoordeling vanuit het Britse tijdschrift Drinks International. Bij het zoeken naar de winnaar is er gebruikt gemaakt van 5 factoren.

  • De wijn is van constante of verbeterende kwaliteit
  • Hij weerspiegelt zijn regio of land van oorsprong
  • Hij beantwoordt aan de behoeften en smaken van zijn doelpubliek
  • Hij is goed in de markt gezet en op de juiste manier verpakt
  • Hij heeft een grote aantrekkingskracht op een breed publiek

2021 is niet het eerste jaar dat Torres op de eerste plek is geëindigd. In de afgelopen 11 jaar is Torres er met maar liefst 5 keer met deze onderscheiding vandoor gegaan. Iets om zeer trots op te zijn.

qr code gratis proeffles

Torres & Earth

Naast de aanstelling tot Most Admired Wine Brand heeft Torres een grote betrokkenheid bij natuurbehoud en milieubescherming, en de wens om uitstekende wijnen te blijven maken, heeft de familie geïnspireerd om in 2008 het Torres & Earth programma te lanceren.

Het doel van dit milieuactieprogramma is tweeledig: de activiteiten aanpassen aan de klimaatverandering en onze koolstofvoetafdruk verkleinen om de gevolgen van de opwarming van de aarde te helpen verzachten.

Wijnhuis Familia Torres

Familia Torres - dat zowel in Chili, de Verenigde Staten als in Spanje wijn maakt - exporteert naar meer dan 150 landen, met een groei in de afgelopen vijf jaar op meerdere belangrijke markten. Een hechte familieband en de ambitie om te blijven groeien, heeft ertoe geleid dat Torres is uitgegroeid tot één van de meest bekende en grootste wijnhuizen uit Spanje. Op dit moment bezit de 5de generatie Torres ruim 2400 hectare, waarvan bijna 40% biologisch is gecertificeerd. 'Kwaliteit ontstaat in de wijngaard', beweert Torres, waardoor de wijngaarden met toewijding en perfectie worden beheerd.

Gratis proeffles aanvragen

Artikel delen