Online proeverij van Luigi Bosca, Argentinië

Online proeverij van Luigi Bosca, Argentinië

Op maandag 19 april, van 15:30u-17:00u, wordt er live vanuit Argentinië een online proeverij van het prachtige wijnhuis Luigi Bosca georganiseerd. De proeverij betreft de merken La Linda, Luigi Bosca en het prestigieuze Los Nobles en staat onder leiding van Pablo Cúneo, oenoloog en brand ambassador van Luigi Bosca. Deze prachtige wijnen zijn sinds 1 april verkrijgbaar in het assortiment van Walraven Sax.

Het wijnhuis Luigi Bosca

Het Argentijnse wijnhuis Luigi Bosca maakt al ruim 100 jaar wijnen van hoge kwaliteit. Innovatie en de constante zoektocht naar de maximale expressie van Argentijnse wijn, hebben ervoor gezorgd dat Luigi Bosca erkenning heeft gekregen voor haar wijnen.

Wijnen met een eigen persoonlijkheid en stijl, waarin het terroir en de stijl van de regio, de cultuur en haar mensen, duidelijk naar voren komt. Verschillende wijnen zijn dan ook bekroond met awards en ontvangen hoge ratings van onder anderen Robert Parker.

Deelnemen aan de wijnproeverij

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze tasting, stuur vóór 7 april 2021 een mail naar masterclass@walravensax.nl met daarin vermeld het aantal deelnemers, het postadres en het emailadres. Het wijnpakket zal naar jou worden afgestuurd. De link voor de online tasting ontvang je via de email. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Artikel delen