Online Tasting Baron Philippe de Rothschild

Online Tasting Baron Philippe de Rothschild

Op maandag 22 maart, van 16:00u-17:30u, wordt er in samenwerking met het wijnhuis Baron Philippe de Rothschild een online tasting georganiseerd. Deze tasting zal live vanuit Frankrijk plaatsvinden en staat onder leiding van Ophelié Michaud, oenoloog en brand ambassador van Baron Philippe de Rothschild. Tijdens deze proeverij komen verschillende Bordeaux wijnen van Mouton Cadet aan bod. Daarnaast neemt Ophelié Michaud je mee naar Chili en proeven van een aantal wijnen van Escudo Rojo door.

Deze prachtige merken zijn sinds januari 2021 verkrijgbaar in het assortiment van Walraven Sax.

Deelnemen aan de tasting

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze tasting, stuur vóór 9 maart 2021 een mail naar masterclass@walravensax.nl met daarin vermeld het aantal deelnemers, het postadres en het emailadres. Het wijnpakket zal naar jou worden afgestuurd en de link zal via email worden verzonden. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Baron Philippe de Rothschild wijngaard

Impressie wijnhuis Baron Philippe de Rothschild

In het hart van de Bordeaux, klopt al generaties lang het wijnhart van de beroemde familie Rothschild. Sinds 1933 wordt het familiebedrijf gemotiveerd door een constante ambitie: de beste wijnen ter wereld maken, elk in haar eigen categorie. Dat geldt zowel voor de châteaux wijnen, waaronder het beroemde Château Mouton Rothschild, als voor haar merkwijnen: Mouton Cadet, 's werelds best verkochte Bordeaux-wijn, en de Chileense wijnen Escudo Rojo en Mapu.

Over Walraven Sax

Walraven Sax startte haar activiteiten al in 1823 en is daarmee één van de oudste wijn en gedistilleerd distributeurs in de Nederlandse markt.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen