Maak kennis met Royal Bliss Ginger Beer

Maak kennis met Royal Bliss Ginger Beer

Creatief, genuanceerd, veelzijdig en geïnspireerd op de laatste trends in mixology. Coca-Cola introduceert een nieuwe smaak in de Royal Bliss range premium mixers in Nederland: Royal Bliss Ginger Beer. Royal Bliss is speciaal ontwikkeld voor en door bartenders, die graag hun eigen creativiteit inzetten achter de bar. Veelzijdige producten zijn in veel gevallen dan ook favoriet.

royal bliss ginger beerRoyal Bliss Ginger Beer

De nieuwe Royal Bliss Ginger Beer komt dankzij zijn veelzijdigheid helemaal tegemoet aan die wens en heeft alles in zich om een heerlijke cocktail of mocktail mee te maken, en kan ook puur geserveerd worden.

Veelzijdige mixer met ontelbare mogelijkheden

Royal Bliss is als premium mixer geschikt voor zowel dark als white spirits. De diversiteit van meer dan 40 geur- en smaaknuances maken Royal Bliss een veelzijdige mixer met ontelbare mogelijkheden. Deze is ontstaan uit de wens om iets nieuws, anders, unieks en grensverleggends aan te bieden aan de consument.

De nieuwe generatie die oog heeft voor kwaliteit, creativiteit en detail. Consumenten willen steeds vaker experimenteren, nieuwe sensaties ontdekken en uit de comfortzone stappen. Door de mix aan smaken ervaart iedereen Royal Bliss op een andere manier en wordt de bartender geïnspireerd zijn of haar eigen unieke creaties te serveren.

Een eigen meesterwerk

Ginger Beer is de nieuwe smaak in de Royal Bliss range na Creative Tonic Water, Vibrant Yuzu Tonic Water, Bohemian Berry Sensation en Irreverent Ginger Ale (al eerder verkrijgbaar op de Nederlandse markt).

Royal Bliss Brave Ginger Beer is een ginger beer met frisse ginger en citrus smaak, vol van aardse en donkere ondertonen, en is speciaal ontwikkeld voor en door bartenders.

Wouter Huisman, brand ambassador Coca-Cola European Partners Nederland: “Met de uitbreiding van de smaken spelen wij in op de vraag van bartenders naar drankjes met een goede smaak, waaraan ze hun eigen invulling kunnen geven. De vele smaaknuances maken dat bartenders er naar hartenlust mee kunnen mixen. Het stelt ze echt in staat om hun eigen meesterwerk te ontwikkelen.”

Creatieve vrijheid

royal bliss ginger beer

“Wij bartenders zijn eigenwijs. Creatieve vrijheid is ons heilig,” vertelt Kimmy van der Schee, barmanager bij Doloris in Tilburg. Net als haar horecacollega’s Dyon Seedorf (bedrijfsleider bij George Cocktailbar in Rotterdam) en Michael Ziengs (eigenaar van The Five Points in Den Haag) stelt ze zelf haar cocktails samen.

Als het even kan, maken ze daarbij gebruik van producten waarmee ze alle kanten op kunnen.

In Ginger Beer, de nieuwe smaak van Royal Bliss hebben de drie bartenders de ideale kandidaat gevonden. Seedorf: “Deze Royal Bliss Ginger Beer is echt complementair aan de spirits waarmee je het drankje mixt: licht zoetig en met een lekker frisse ginger- en citrustonen, maar niet over the top.

Dat maakt ‘m veelzijdig en toegankelijk.” Volgens Ziengs is de nieuwe smaak ook niet te vlak: “Met twee of drie andere ingrediënten maak je er al een heel mooi drankje mee.”

royal bliss ginger beer

Artikel delen