advertorial

Alcoholvrije cocktails zijn een must deze zomer, maak kans op een proefpakket van Fluère

Fluere Virgin Cocktails

Alcoholvrije cocktails zijn een must deze zomer, maak kans op een proefpakket van Fluère

Openingsfoto: Blend by us


Restaurantmanager Laura Walstra (21) werkt in Huize Kwast in Leeuwarden. Begin 2023 kreeg het interieur een volledig nieuwe make over, met meer nadruk op borrelen, gezelligheid én cocktails. Ook alcoholvrije cocktails zijn bij Huize Kwast in trek. Met de Fluère alcoholvrije spirits maakt Walstra de lekkerste zomerse virgin cocktails. Zelf proberen? Maak nu kans op één van de vijfentwintig gratis proefpakketten!

Walstra’s virgin cocktails met Fluère zijn dankzij de unieke blends amper te onderscheiden zijn van ‘gewone, alcoholhoudende’ cocktails. Een virgin cocktail moet dezelfde beleving bieden als een gewone cocktail, vindt Walstra. Ze werkt al sinds haar vijftiende bij de succesvolle horecazaak aan de stadsgracht. Het nieuwe gastvrije interieur nodigt uit tot gezellig borrelen. Grote pluspunt: de nieuwe bar met cocktailstation.

Maxxium Fluère Naked Famous bitter en smoked Agave
Fluère Naked & Famous

Gratis proefpakket

Ook Fluère proberen? Klik op de onderstaande knop. De eerste vijfentwintig ontvangen een gratis proefpakket met:

  • 1x Fluère Original Botanical Blend 27,5cl
  • 1x Fluère Raspberry Blend 27,5cl
  • 1x Fluère Spiced Cane 27,5cl
  • 1x Fluère Smoked Agave 27,5cl
  • 1x Fluère Bitter 27,5cl
  • 1x Flyer met Fluère cocktailinspiratie

Vraag gratis proefpakket aan

Nieuwe kaart

Die cocktails zijn de reden waarom veel gasten er graag komen. Zo’n twintig soorten staan er inmiddels op de kaart, en vier alcoholvrije varianten. Maar als het aan Laura Walstra ligt, worden dat er nog wel meer, vertelt ze. "We merken dat gasten speciaal voor de cocktails hiernaartoe komen. We zijn momenteel al bezig met een nieuwe kaart voor de zomer. Vooral het aantal alcoholvrije cocktails zal worden uitgebreid."

'Gasten komen speciaal voor de cocktails hiernaartoe'

Fluère Botanical blend

Gasten maken steeds meer bewuste keuzes, vertelt ze. Dus neemt ook de vraag naar alcoholvrije drankjes toe. Om virgin cocktails van topkwaliteit te bieden werkt ze sinds vorig jaar met Fluère non-alcoholic spirits. "Een jaar geleden nam ik deel aan de Bols Cocktail Academy en daar hadden ze een proeverij met zes soorten Fluère spirits. Toen ik de Botanical Blend proefde, een alternatief op gin, dacht ik: Jeetje, als je daarmee een virgin cocktail maakt, proef je het verschil echt niet!"

Hardloper: Virgin Pornstar Martini

De virgin pornstar martini op basis van Fluère Botanical blend is dé hardloper bij Huize Kwast. Walstra vertelt: "Men is echt verbaasd hoe die lijkt op de originele cocktail. Hij wordt echt heel goed verkocht. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat een virgin cocktail die echte beleving geeft. Hoe leuk is het niet om - als je op een terras zit - een prachtig drankje te krijgen met een bijzondere smaak in een mooie coupe. Dat is toch een feestje?!"

Virgin Pornstar Martini à la Huize Kwast

Ingrediënten:
50 ml passievruchtpuree
40 ml ananassap
20 ml vanillesiroop
20 ml Fluère Botanical blend
Eiwit

Bereiding: 
Vul een shaker met de ingrediënten. Doe eerst een dry shake (zonder ijs) en daarna een wet shake met ijsblokjes. Even krachtig shaken tot je een frostlaagje krijgt. Uitschenken zonder ijs in een gekoeld martiniglas. Garneer met een halve passievrucht. Opdienen met klein glaasje cava.
Artikel delen