Cocktailbar Axis maakt cocktailbox voor thuis

Cocktailbar Axis maakt cocktailbox voor thuis

Axis Cocktail Bar, te vinden in Hilton Amsterdam Airport Schiphol, komt met een cocktailconcept voor thuis: Axis Signature Cocktail Box. De cocktails (er kan gekozen worden uit vijftien stuks) worden verstuurd in een mooi vormgegeven box, die precies door de brievenbus past.

 

Axis Cocktail Bar aan huis

Tijdens de lockdown heeft Axis Cocktail Bar haar eigen Signature Cocktail Box ontwikkeld. Zo kunnen cocktailliefhebbers makkelijk en snel een eigen keuze aan cocktails in huis halen. Het barteam van Axis heeft vijftien cocktails ontwikkeld en zo aangepast dat ze makkelijk te bezorgen zijn met de post. De cocktails worden vers bereid en vervolgens in vacuümverpakking verzonden in de Axis Signature Cocktail Box.

Axis

Signature cocktails van wereldkampioen

Naast ‘a bridge to far’, de cocktail waarmee barmanager Lewis McKenzie de 2019 spirit of Opihr Global finals in Venetië won, zijn er nog veertien cocktails om uit te kiezen. De gast kan zelf kiezen welke cocktails zij of hij wil combineren: ‘pick & mix’, zogezegd. Er zijn vijf classic cocktails, zoals de Old Fashioned en de Espresso Martini. Ook zijn er vijf typische gin cocktails en vijf special editions. In een brievenbuspakket passen drie tot acht cocktails. Op de website kunnen gasten de vijftien cocktails goed bestuderen, bekijken welke ingrediënten het team mixt en zoeken op smaken, zoals rokerig, bitter of fruitachtig.

Axis

Selectie van 15 cocktails

Lewis McKenzie over de Axis Signature Cocktail Box: “Het gemis van een goede cocktail aan de bar is overal voelbaar. Met deze box en een brede selectie van vijftien cocktails, willen wij die pijn verzachten. Alle cocktails zijn gemixt met aandacht, liefde en precisie, inclusief huisgemaakte siropen, cordials en tincturen.”

Cocktails door de brievenbus

AXIS

Cocktails door de brievenbus bestonden nog nauwelijks voor de pandemie, maar zijn nu in opkomst onder cocktailbars. Door toegenomen kennis bij de bartenders en voortschrijdende technologie is het goed mogelijk om cocktails op hoge kwaliteit bij liefhebbers thuis te bezorgen. Door het compacte formaat hoeft de besteller niet thuis te gaan zitten wachten op de cocktails, maar passen ze gewoon door de brievenbus.

Brievenbuspakketjes als trend

Food trendwatcher Gijsbregt Brouwer zegt over de recente ontwikkeling om food en drinks te versturen via brievenbuspakketjes: “Dit is een trend in opkomst. Het goede aan brievenbuspakketjes is de sterke en persoonlijke directe relatie met de gast. Ik ben onder de indruk van de creativiteit van de producten en de vormgeving van de pakketjes."

Artikel delen