Bar-perfecte cocktails met Bacardí Twistails

Bar-perfecte cocktails met Bacardí Twistails

Bacardí Rum, kondigt vandaag de lancering aan van TWISTAILS®-cocktailpods. Dè oplossing om elke keer weer een perfecte cocktail te schenken, waardoor de drinkervaring naar een hoger niveau wordt getild en ook cocktailliefhebbers de rol van een professionele barman kunnen spelen.

twistails bacardi cocktails mojito Drie klassieke cocktails

TWISTAILS® lanceert met drie klassieke BACARDí ® rumcocktails met de kenmerkende rum Carta Blanca: BACARDí® Mojito, BACARDí® Strawberry Daiquiri en BACARDí® Rum Punch die geschikt zijn voor elk seizoen.

twistails bacardi cocktailsTWISTAILS van Bacardí

TWISTAILS®, is ontworpen om je favoriete cocktails te maken. Voeg water en ijs toe aan de TWISTAILS® shaker, bevestig de strainer (cocktailzeef), de cocktailpod met je favoriete cocktail en draai. Goed schudden/shaken, et-voila – je geliefde cocktail is klaar in slechts enkele seconden.

De cocktails maken gebruik van een innovatieve dubbele kamer die elke keer weer een frisse cocktailervaring bezorgt. Voor de finishing touch, voeg je favoriete garnering toe om de perfecte cocktailervaring te creëren. De pods zijn gevuld met BACARDí® rum en natuurlijke smaken zodat je nu kunt genieten van heerlijke bar-perfecte cocktails voor talloze gelegenheden. Zowel de cocktailpods als de verpakking zijn recyclebaar.

Gebruik maken van expertise

“Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar gemak en home-entertainment-oplossingen, vroegen wij ons af hoe BACARDí zijn expertise als een van ’s werelds top drankproducenten kon gebruiken om een product te creëren dat dit gat zou opvullen; en zo is TWISTAILS® geboren”, zegt Ankush Manchanda, Digital & Ecommerce Director voor Bacardi.

cocktails orange twistails

“Met de lancering van TWISTAILS® wilden we een oplossing bieden die mensen laat zien dat je geen uitgebreide set-up of talloze ingrediënten nodig hebt om cocktails van barkwaliteit te produceren – het kan zo makkelijk zijn als een twist en een shake!''

Startpakket TWISTAILS®

TWISTAILS® zijn verkrijgbaar online op drinksplease.nl en bij verschillende slijterijen. Het startpakket bestaat uit de TWISTAILS® shaker (roestvrijstaal), een strainer en 6 pods (2 van elke cocktail) met een aanbevolen verkoopprijs van €32,49. Ook is het mogelijk om daarna alleen 6 pods aan te schaffen met een aanbevolen verkoopprijs van €25,- als een soort navulverpakking.

Meer informatie over BACARDí® rum en cocktailrecepten

Artikel delen