Bied jouw gasten de ultieme koffiebeleving

Nespresso

Bied jouw gasten de ultieme koffiebeleving

De beste koffiebeleving voor jouw gasten creëren, met aandacht voor elk detail? Met Nespresso zet je steeds weer het perfecte kopje koffie. Op elk moment van de dag en van de hoogste kwaliteit. Of het nu de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato is. Of de populaire koffiecocktail Espresso Martini: met Nespresso laat je jouw gasten volop genieten van een bijzonder koffiemoment.

Kwaliteit 

Bij koffie draait het allemaal om smaak. Hoe beter de boon, hoe smaakvoller de koffie. Nespresso biedt koffie van de hoogste kwaliteit bonen. Dit is alleen mogelijk als het ook goed gaat met landen waarin de koffieplanten groeien en met de boeren die die koffieplanten verzorgen. Die mate van betrokkenheid is al jaren de missie van Nespresso. Het resulteerde in de B Corp-certificering waar we trots op zijn. 

Nespresso machine

Voor horecaprofessionals

Voor horecazaken biedt Nespresso Professional een breed assortiment koffiemachines en -capsules. Waaronder koffiemachines met ingebouwde melkfunctie voor het eenvoudig bereiden van populaire koffierecepten. De professionele machines zijn gebruiksvriendelijk en met één knop te bedienen; handig in deze tijd van weinig personeel. Overweeg je de aanschaf van een Nespresso Professional koffiemachine? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en ideeën en denken met je mee door onze kennis en expertise te delen.

Espresso Martini_Nespresso Espresso Martini_Nespresso_2
Artikel delen