Bierspecialist? Schrijf je hier in!

Tags: bier

Bierspecialist? Schrijf je hier in!

Ben jij de Bierspecialist in de Horeca 2021? Laat het zien op woensdag 22 september en schrijf je hier in. Lees eerst de voorwaarden!


De vijf genomineerden van de vorige editie: Thomas Wijns, Pieter Gasthuis, Richard Moerkerk, Bart van Kleef en Bas Leentjens


De jury van de wedstrijd Bierspecialist in de Horeca 2021

Maak je eigen video!

Maak met je telefoon een simpele video van maximaal 90 seconden. Let op: we beoordelen de video niet op beeld/geluidkwaliteit, maar op de inhoud.

Laat je werkgever, chef of collega vertellen waarom jij de bierspecialist in de horeca bent. Of laat het je gasten vertellen. En vergeet ook niet zelf aan het woord te komen. Overtuig de jury dat ze jou moeten selecteren voor de wedstrijddag door ze te vertellen waarom jij de titel verdient! Vertel iets over je passie, je kennis, je gastvrijheid. Overtuig ons!

De videotips op een rij:

  • · Betrek werkgevers en gasten bij je pitch om hen te laten vertellen waarom ze jou een geweldige Bierspecialist vinden.
  • · Vertel over je passie voor bier.
  • · Waarom werk je zo graag in deze zaak?
  • · Wie ben jij, wat is jouw achtergrond en hoe ben je in de bierwereld terecht gekomen?

Dit zijn de voorwaarden:

  1. Je werkt minimaal 24 uur per week in een horecazaak en die 24 uur ben je op de werkvloer grotendeels met bier bezig (natuurlijk serveer je je gasten ook wel andere dranken).
  2. De horecazaak waar je werkt schrijft je in! Je doet dus mee namens de horecazaak waar je werkt.
  3. Je bent hoe dan ook beschikbaar op woensdag 22 september 2021

Wat kost het?

Alleen als je wordt geselecteerd voor de wedstrijddag, zijn de inschrijfkosten 25 euro. Pas na betaling ben je officieel deelnemer. Deze eerste fase, de pitch met een filmpje, kost dus niets, behalve een beetje tijd.

Wat krijg je voor die 25 euro? Een ontvangst met koffie & meer, een lunch en een waardevol oordeel over je skills door een jury van topexperts. Op die manier is het ook een leerzame dag die je verder helpt in je carrière. Je krijgt een certificaat van deelname!

Je hebt sowieso een fantastische dag, samen met andere gepassioneerde bierspecialisten!

Artikel delen