Best Barista '16 Teddie opent Blend One

Tags: koffie

Best Barista '16 Teddie opent Blend One

Barista Teddie Kuiper, die in 2016 nog de award ontving voor Best Barista tijdens de Entree Awards, opende onlangs haar eigen all-day koffiezaak in Voorburg: Blend One. De sfeer die de zaak uitstraalt is laagdrempelig en gezellig.

"Met kwaliteitsproducten en in een ongedwongen sfeer spelen wij met Blend One  een verbindingsrol in de buurt", vertelt Teddie Kuiper. Samen met haar vader, Johan Kuiper, moeder, Annemieke van der Putte, opende zij de zaak. Ook haar broertje Marin en zusje Melle werken mee in de familiezaak. 

Ultieme ontspanningsmoment
"Met alle gezamenlijke ervaring, deskundigheid en gedrevenheid hebben wij een plek gecreëerd waar zowel de koffienerd als de toevallige voorbijganger zich thuis voelt. De sfeer die wij willen uitdragen is laagdrempelig en gezellig. Wij willen voor onze gasten het ultieme ontspanningsmoment creëren: Alsof je heel even op vakantie bent."

Gasten prikkelen
Blend One serveert een specialty blend (Colombia/Brazilië) die goed toegankelijk is voor het grote publiek. Daarnaast hebben ze wisselende single origins op de molen voor de kenner, liefhebber en/of geïnteresseerde. Kuiper: "Zo blijven onze gasten geprikkeld en kunnen zij steeds nieuwe specialty coffees proeven."

Borreldiner
Met openingstijden van 8 tot 8 biedt Blend One met ontbijt, lunch en het borreldiner voor iedereen een juist moment om even te ontspannen. Van een veganistisch broodje rode bietenhummus met gegrilde groenten tot een vette B1 Hotdog met zuurkool en srirachamayonaise. En van een Spaanse tostada con tomate tot een bourgondisch borrelplateau. Ook hebben ze wekelijks wisselende soepen en salades met invloeden van over de hele wereld. "Overal waar wij als gezin gereisd hebben, hebben wij inspiratie opgedaan, die we in het interieur en de kaart terug hebben laten komen."

Over Blend One
De naam staat voor meerdere dingen, verteld Kuiper. "Voor onze eigen specialty coffee blend. Daarnaast bestaat ons frisse interieur uit een blend van verschillende stijlen, met o.a. een grote muurschildering van een koffieplant, onze keuken is een blend van verschillende invloeden (mediteraan, Hollands, Frans, healthy en comfort food), de eet- en drinkmomenten ‘blenden’ in elkaar; van ontbijt tot lunch en borrel. Van verse juices en smoothies tot mooie wijnen, speciaal bieren en verfrissende cocktails. Dit alles met koffie als de rode draad in het gehele concept. En ook belangrijk: de blend van onze gezinsleden die gezamenlijk tot dit concept zijn gekomen. One staat dan weer voor huisnummer 1 aan de van de Wateringlaan in Voorburg en de eerste gezamenlijke zaak als gezin."

 

Artikel delen