Vrumona heeft het perfecte frisdrank assortiment voor ieder terras!

vrumona

Vrumona heeft het perfecte frisdrank assortiment voor ieder terras!

Met het complete terrasaanbod van Vrumona geef je dit voorjaar een boost aan je omzet en haal je het maximale uit je terras. Verras je gasten met gezondere keuzes, premium frisdranken en smaken die net even anders zijn. En leuk: je kunt een duurzame terrasbar winnen!

Dé terrastoppers voor 2023

Een zomerse én bewuste keuze. Lekker fris, laag in suiker en calorieën. Zo speel je perfect in op de behoefte van je gasten die graag een gezondere frisdrank drinken.

Royal Club Ginger Beer
-    De nr. 1 van de volwassen frisdranken
-    Spannende variatie aan smaken
-    De ideale mixer voor cocktails
-    Ook perfect voor mocktails (0.0% alcohol trend)

Russel & Co. Rose Lemonade
-    Authentiek en uitgesproken
-    Geïnspireerd op originele recepten
-    Frisse, verrassende smaken
-    Laag in suiker

Rivella
-    Een gezondere keuze binnen fris
-    Slecht 5kcal per 100ml
-    Natuurlijk en vol smaak

Ranja Fruitmix
-    Een verantwoorde dorstlesser voor de kleintjes
-    Slechts 19kcal per 100ml
-    Op basis van natuurlijk vruchtensap

adv - Vrumona - header 1

Bestel en win je eigen duurzame terrasbar

Staat deze solar bar binnenkort bij jou op het terras te shinen? Bestel nu één van de terrastoppers en maak kans op een duurzame terrasbar met koeling. Een bar die net zo dol is op de zon als je gasten, want deze is voorzien van een zonnepaneel en wekt de energie op voor de koeling. 

En je bespaart nog meer energie: die van je medewerkers. Zij hoeven niet meer naar binnen te lopen voor de frisdranken en kunnen je gasten snel bedienen.

Zo doe je mee
Bestel vóór 30 juni 2023 een krat Rivella Cranberry, Royal Club Ginger Beer, Ranja Fruitmix of Russel & Co. Rose Lemonade en maak kans op deze mooie aanwinst voor je terras. Op de crate covers van de frisdranken lees je hoe je de prijs kunt winnen bij jouw groothandel.

Advertorial - Vrumona

Zomerse winactie voor je gasten

Ben je al klant bij Vrumona? Dan is er ook nog een leuke winactie voor je gasten, die t/m juni loopt. Bij bestelling van één van de terrastoppers maken zij direct kans op te gekke uitjes met ‘kras op het terras’.

Zonnig promotiepakket voor extra omzet

Met het zomerse promotiepakket maak je de winactie goed zichtbaar in je zaak. Hierin zitten posters, menukaarten(houders) voor op de tafels en ‘fleshangers’, waarmee je gasten direct kunnen meedoen aan de winactie. Je gasten bestellen één van de deelnemende frisdranken. Ze scannen de QR-code op de fleshanger. Even digitaal krassen. Spannend! En ze zien direct of ze hebben gewonnen. 

Verras om het terras. Doe mee!

Scan de QR-code voor alle info over het terrasaanbod van Vrumona en de actievoorwaarden om alles uit jouw zonnige terras te halen. Of kijk op de website.

Vrumona Verras op het terras QR-code-png-1

Artikel delen