Maak het borrelmoment af met het frisse bier van San Miguel + gratis proefpakket

Maak het borrelmoment af met het frisse bier van San Miguel + gratis proefpakket

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks en dranken op een rijtje. Wil jij het Spaanse zomergevoel naar je terras halen? Met de frisse bieren van San Miguel en vega tapas lukt dat zeker!

Het Spaanse zomergevoel 

De Spaanse trends - vegan hapjes! De combinatie van tafeltjes in de zon, enthousiaste gasten op je terras en zalige vega tapas maakt de zomer. Met het biermerk San Miguel haal je het Spaanse zomergevoel naar jouw terras. De combinatie van het frisse bier met een verrassend bittere noot, met tapas (of pinchos) maakt het plaatje helemaal compleet. Serveer onderscheidende vega bites, zoals deze pincho’s met aioli, sla, manchego en verse vijgen, en gebakken uienringen met witte en groene asperges en bimi. Speel in op het borrelmoment van vrienden die even bijpraten of families die komen ontspannen. Laat ze genieten van een glas koud bier en lekkere bites.

Benieuwd naar het frisse bier van San Miguel?

Vraag een gratis proefpakket San Miguel aan door een email te sturen naar: order@bickery.nl onder vermelding van 'Proefpakket Entree San Miguel'. Geef je zakelijke adres op en Bickery stuurt je een gratis pakket toe, zolang de voorraad strekt.

Ja, ik ontvang graag een proefpakket

Artikel delen