De perfecte borrelwijn van sinaasappels van Tarongino + gratis proefpakket

De perfecte borrelwijn van sinaasappels van Tarongino + gratis proefpakket

Met een culinaire, Aziatische of mediterraanse twist: de variatie in borrelbites is ongekend groot. In onze Borrelbites zetten we de nieuwste trends op het gebied van snacks op een rijtje. Maar het borrelmoment is natuurlijk niet af zonder een heerlijk verfrissend drankje. Zet de sinaasappelwijn van Tarongino op de kaart en je gasten krijgen meteen het gevoel alsof ze aan het borrelen zijn onder de Spaanse zon.

Sinaasappelwijn met sfeer 

Echt een wijn om iets te vieren. De Tarongino-wijn is een Spaanse wijn (Valencia), gemaakt van 100% sinaasappels, waarmee je voor je gasten een mediterraans sfeertje op het terras creëert. De wijn heeft een zoet-bittere smaak, is een beetje kruidig en bevat 7% alcohol. De perfecte borrelwijn bij lichte gerechten, tapas en borrelbites. Maar ook als dessertwijn – in combinatie met ijs, chocola of samen met aardbeien en frambozen – doet hij het goed. Deze sinaasappelwijn wordt op dezelfde manier gemaakt als druivenwijn, alleen dan met sinaasappels. Het resultaat is een natuurlijk product zonder toevoeging van suikers.

BENIEUWD NAAR DE Sinaasappelwijn van Tarongino?

Tarongino biedt een gratis proefpakket aan voor geïnteresseerden die Tarongino willen verkopen of schenken in hun horecazaak. Vraag dit proefpakket aan via onderstaande button.

Vraag hier een proefpakket aan

Artikel delen