Brouwende chefs van Two Chefs Brewing vieren 10-jarig bestaan

Two Chefs Brewing
Tags: bier

Brouwende chefs van Two Chefs Brewing vieren 10-jarig bestaan

Één decennium Two Chefs Brewing! De Amsterdamse craft bierbrouwerij Two Chefs Brewing viert deze maand z’n 10-jarige jubileum en dat is uiteraard een feestje waard! De brouwerij brengt daarom een viertal ‘extravagante’ Limited Edition bieren. Two Chefs liet ook een exclusief bierglas ontwerpen ter gelegenheid van deze mijlpaal.

Twee chef-koks met een passie voor het combineren van smaken, begonnen in 2012 thuis in Amsterdam bier te brouwen. Die onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een ware operatie met een bruisende brouwerij in Amsterdam en inmiddels een flink team. In de laatste tien jaar is er veel veranderd, zoals de internationale doorbraak van de craft bier scene. Voor die tijd was de term ‘IPA’ nog relatief onbekend, inmiddels is het een van de meest populaire bierstijlen.

Naast de talrijke verschillende bieren, spannende samenwerkingen en vele projecten heeft Two Chefs Brewing ook twee gezellige barren en restaurants in Amsterdam en zijn de Two Chefs-bieren in de schappen van de meeste supermarkten te vinden.

10th Anniversary Edition bieren

Two Chefs brouwde vier flamboyante craft bieren voor het jubileum. ‘De bieren verschillen van stijl en zorgen allen voor een waar feestje in je mond! Zowel je smaakpapillen en je neus worden flink aan het werk gezet. Als ode aan de Funky Falcon, de Pale Ale waar het tien jaar geleden allemaal mee begon, is de Decennium Falcon ontstaan. Een dubbele pale ale gebrouwen met kneiterveel hop. De drie andere bieren zijn een mixed Mexican chili stout, een passion & pomegranate sour en een krankzinnige New England IPA’, meldt de brouwerij.

Two chefs jubileumbieren

Speciaal glas

Als kers op de taart is een limited edition bierglas speciaal ontworpen door de met de brouwers bevriende graffitikunstenaar en artiest Zender. Zender is de illustrator achter de kleurrijke illustraties op de etiketten van de Two Chefs bieren en al tijden een goede vriend van de chefs. Deze bieren en het bierglas worden eenmalig gemaakt en zullen beperkt verkrijgbaar zijn.

De jubileumbieren zijn los te koop of als een speciaal 4-pack verkrijgbaar inclusief het exclusieve jubileum bierglas. Het ’10 Year Anniversary 4-Pack’ wordt maandag 13 juni 2022 gelanceerd.

Two chefs anniversary pack

 

Artikel delen