Brouwerij STOKED! opent beach bar in Bergen aan Zee

Tags: bier

Brouwerij STOKED! opent beach bar in Bergen aan Zee

De brouwers van STOKED! wilden heel graag een locatie realiseren, waar gasten al hun bieren kunnen proeven. Een locatie met een echte STOKED! ervaring en die is er nu.

De brouwers van STOKED! wilden heel graag een locatie realiseren, waar gasten al hun bieren kunnen proeven. Een locatie met een echte STOKED! ervaring en die is er nu.

WhatsApp Image 2022-06-28 at 6.56.52 PM

Fisher’s Bergen aan Zee zocht een invulling voor hun prachtlocatie, boven het Zee-aquarium en aan de hoofdopgang naar het strand. STOKED! Beach bar zorgt nu voor die invulling op de plek die de surfers aan het hart ligt. Fisher’s foodtruck verzorgt zo nu en dan een hele speciale daghap. Op zaterdag 2 juli werd de beachbar feestelijk geopend met de surf rockband The steamsurfers.

Eigen bar logisch vervolg op vliegende start

De brouwerij bestaat inmiddels ruim een jaar en heeft een vliegende start achter de rug. Er zijn totaal vijf bieren op de markt gebracht. Opmerkelijk is dat de teller van het aantal gewonnen awards ook op vijf staat, waaronder goud bij de Dutch Beer Challenge voor de Hibiscus Radler en goud bij de European Beer Challenge voor de Unfiltered Lager. De Stoked! bieren zijn al bij ruim 80 locaties verkrijgbaar in Bergen en omgeving. Er was veel aandacht in zowel lokale als internationale media en door het eerbetoon aan de unieke brouwtraditie van Zoigl kwamen de brouwers zelfs op nationale televisie in het programma Binnenste Buiten van de KRO/NCRV.

WhatsApp Image 2022-06-28 at 7.33.59 PM

Biergarten aan zee

Toen de kans zich voordeed om zich tijdelijk te vestigen in de zomer in Bergen aan Zee, aarzelden de mannen geen seconde. “Het is voor ons echt een droom die uitkomt. We zijn al een tijdje bezig om een locatie te realiseren, waar gasten al onze bieren kunnen proeven. Een locatie waarbij we van het drinken van STOKED! ook echt een ervaring kunnen maken, waarover we 100% de regie kunnen hebben. Dat deze locatie nu zo direct aan zee ligt, waarbij wij uitzicht hebben op eventuele surfbare golven, is helemaal STOKED. Het concept willen we zo simpel houden als een Duitse biergarten. Onze bieren op tap en een hele simpele borrelhap kaart. Door te werken met dagspecials creëren we bovendien maximale vrijheid voor onszelf om te experimenten. Het is voor ons ook een try-out out om zaken te proberen.”

WhatsApp Image 2022-06-30 at 9.26.51 AM

Fisher’s

Fisher’s restaurant wat voorheen in het pand was gevestigd blijft voortbestaan, maar dan in een ander concept. Vanuit de foodtruck die op het terras staat zal er regelmatig gekookt gaan worden. Van Burgers tot Fruits de Mer. Er zal een reeks aan diners worden gerealiseerd met als thema STOKED! about…

Artikel delen