Astrid Joosten en Thérèse Boer kiezen voor samenwerking met Cordier Wines Nederland

Cordier en Astrid & Thérèse

Astrid Joosten en Thérèse Boer kiezen voor samenwerking met Cordier Wines Nederland

Cordier Wines Nederland en Astrid Joosten en Thérèse Boer zijn verheugd om per 1 september een nieuwe samenwerking aan te kondigen die geweldige kansen en waarde zal brengen voor hun organisaties. Vandaag onthullen zij met trots de samenwerking. Astrid en Thérèse hebben ervoor gekozen exclusief samen te werken met Cordier Wines Nederland.

Samenwerking

Astrid & Thérèse hebben bewust gezocht naar een partner met een uitgebreid salesteam dat bestaat uit mensen met een wijnopleiding, dat zich beweegt door heel Nederland. Dat betekent dat een persoonlijk bezoek bij de horeca-ondernemer nu tot de mogelijkheden behoort, evenals het geven van een wijnadvies, een proeverij, het trainen van personeel en het maken van een wijnkaart.

Kortom, Astrid &Thérèse krijgen ondersteuning op alle fronten. Uitbreiding van het assortiment behoort nu ook tot de mogelijkheden, zij kunnen zich hier nu meer op focussen. Hiermee gaat voor hen een droom in vervulling; een team van wijnprofessionals dat met de wijnen aan de slag gaat. Uiteraard met nauwe betrokkenheid van Astrid & Thérèse zelf bij dit team en haar klanten.

'Door onze krachten, kennis en middelen te bundelen, zijn we ervan overtuigd dat we samen nog grotere successen behalen'

"Bij Cordier geloven we in de kracht van samenwerking en de meerwaarde die ontstaat wanneer we de handen ineenslaan. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis naar innovatie, groei en toekomstgericht werken en we zijn ontzettend enthousiast over de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Een merk als dit, met de krachtige powervrouwen Astrid & Thérèse die daar met volle passie bij betrokken zijn en blijven, is een zeldzame parel waarvan het uitzonderlijk en bijzonder is deze te mogen vertegenwoordigen", laat Cordier Wines Nederland weten.

"Door onze krachten, kennis en middelen te bundelen, zijn we ervan overtuigd dat we samen nog grotere successen behalen. We slaan daarmee de weg van de toekomst in: samen een mooi merk en portfolio brengen dat luistert en weet waar de horeca naar op zoek is. Dit is dé combinatie van kennis en kunde op gastronomie en wijn! Samen zullen we bouwen aan een succesvolle toekomst voor gastronomische wijnen met de signatuur van gedreven powervrouwen die een uitstekende neus voor de wijnbusiness hebben."

Nieuwsgierig naar de wijnen?

Ben je nieuwsgierig naar deze wijnen? Stuur dan een bericht naar verkoop-nl@cordier-wines.com of bel met onze Support Afdeling via 079 36 34 800 en vraag een proeffles aan.

Wil je Astrid & Thérèse graag persoonlijk ontmoeten en de wijnen direct proeven? Kom dan op woensdag 20 september om 12.00 uur naar het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam!

Artikel delen