Dutch CRAFT Beer Conference: trefpunt voor bierprofessionals

Tags: bier

Dutch CRAFT Beer Conference: trefpunt voor bierprofessionals

Over drie weken start de 8e editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in ’s Hertogenbosch. Ontdek, leer en proef meer over bier op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari 2024. Ook voor horecamensen met een hart voor bier, the place to be.

Dit jaar staat de conferentie in het teken van ‘Back to Basic’. Het belooft een interessante conferentie te worden voor iedereen met passie voor het brouwen dan wel leveren van bier.

Trefpunt van de bierwereld

Tijdens de Dutch CRAFT Beer Conference komt de bierwereld samen. De conferentie omvat een gevarieerd scala aan onderwerpen. Van brouwen, duurzaamheid, kwaliteit en ondernemerschap tot marketing en sales, deze thema’s bieden een andere kijk op de bierindustrie. Hierdoor belichten we niet alleen de basis van het brouwen, maar verkennen we ook de bredere aspecten die invloed hebben op de moderne bierindustrie.

Sprekers en leveranciers

Verschillende keynote sprekers betreden het podium om hun kennis en ervaring te delen. Een greep uit de onderwerpen ‘Van bier naar BR; het brouwproces kan korter’, ‘Opleidingen, wat en waarom’ en ‘Professionele hopteelt in Nederland’.

Op de beursvloer is er niet alleen veel informatie te vinden, maar hier vind je ook een mooie diversiteit aan leveranciers, zoals Ninkasi Rentals, Hopster, Ayano, Fermentis, Reynders, NOMOQ, Kegstar, SBI en GEA. De Dutch CRAFT Beer Conference is niet alleen een plek van inspiratie en educatie, maar ook een ontmoetingsplek waar de diversiteit van de bierwereld tot leven komt.

Tickets

Het sociaal programma op 31 januari is al helemaal vol, maar voor de conferentie op 1 februari zijn nog tickets beschikbaar.

Artikel delen