De Kuyper lanceert cocktails in blik

De Kuyper lanceert cocktails in blik

Vanaf november 2020 heeft De Kuyper cocktails in blik (ready to drink) voor de horeca en retail in het assortiment. Deze Fizzy Favourites bestaan uit de smaken: Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon. Het zijn fruitige en frisse cocktailmixen in blik, laag in alcohol en gemixt met bruisend water en een vleugje citrus.

Fizzy Favourites: 4,5% alcohol

fizzy favoritesDe Fizzy Favorites zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen (18+) die van een verfrissend en kwalitatief drankje houdt. De mix bevat 4,5 % alcohol en serveer je uit een gekoeld blikje of in een glas met ijs. De Fizzy Favourites zijn gebaseerd op drie van de meest populaire, fruitige De Kuyper-likeuren: De Kuyper Wild Strawberry, De Kuyper Passionfruit en De Kuyper Watermelon. Met de Fizzy Favourites laat De Kuyper zien dat je met likeuren als basis heel gemakkelijk kan inspelen op de huidige smaak trends en eigentijdse cocktailmixen kan maken.

Inspelen op trends

Mark de Witte, CEO van De Kuyper: ‘’Naast ons erfgoed, blijft innovatie cruciaal voor De Kuyper. Met vernieuwende cocktailconcepten zoals Fizzy Favourites willen wij het likeurassortiment toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen en elke gelegenheid. Fizzy Favourites is een reactie op trends zoals gemak, laag alcoholpercentage en fruitige ‘spritz’ dranken van hoogwaardige kwaliteit.”

Over De Kuyper

Koninklijke De Kuyper is opgericht in 1695. De dranken zijn verkrijgbaar in meer dan honderd landen en het bedrijf verkoopt meer dan veertig miljoen flessen per jaar. De Kuyper ontving dit jaar de eervolle onderscheiding Liqueur producer of the Year bij de Tasting Awards op de International Spirits Challenge (ISC) 2020.

Artikel delen