De Kuyper lanceert vijf batched-cocktails voor de horeca in fles

De Kuyper

De Kuyper lanceert vijf batched-cocktails voor de horeca in fles

De Kuyper Royal Distillers lanceert vijf De Kuyper Batched Cocktails voor de horeca: Espresso Martini, Pornstar Martini, Mojito, Strawberry Mojito en Piña Colada. Gemaakt met De Kuyper-likeuren zoals De Kuyper Crème de Café, De Kuyper Wild Strawberry en De Kuyper Passionfruit.

De Batched Cocktails bieden een constante kwaliteit en stellen iedereen in staat om in korte tijd de beste cocktails te serveren - voor maximaal gemak in bars en restaurants. De Kuyper Batched Cocktails komen in 1l flessen, hebben een ABV variërend van 12 tot 18% en zijn landelijk beschikbaar bij de reguliere groothandel.

Voor de horeca

We hebben De Kuyper Batched Cocktails ontwikkeld met onze horecapartners in het achterhoofd die hoogwaardige, heerlijk smakende cocktails willen serveren, maar niet altijd de tijd hebben om zich volledig voor te bereiden om ze te mixen. Er zijn geen concessies gedaan en we hebben kwaliteit voorop gesteld om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. De receptuur is aangepast totdat we de perfecte Pornstar Martini of Mojito hadden en dit als basis konden gebruiken om onze vijf batchcocktails te ontwikkelen”, legt Lucien Heusy, Managing Director Nederland, uit.

 

'Iedereen kan mixen'

"Als 'Home of the Cocktail' past het nieuwe initiatief perfect in onze visie om cocktails te democratiseren en iedereen in staat te stellen te mixen en te genieten van de lekkerste cocktails", voegt Heusy toe.

Vijf smaken

De vijf batched cocktails variëren van de meest populaire volumecocktails zoals Mojito en Piña Colada tot trendy cocktails zoals de Espresso Martini en Pornstar Martini. Met deze productinnovatie biedt De Kuyper haar horecapartners de mogelijkheid om vijf gewilde cocktails in te kopen bij één fabrikant

De Kuyper Batched Cocktails zijn ontworpen voor zowel onafhankelijke bars en restaurants als ketens met een focus op hoge verkoopvolumes, snelheid en wisselend personeel. De vijf cocktails kunnen zonder speciale bartenderervaring in minder dan een minuut en met een maximum van 1-2 ingrediënten op bijna elke locatie worden gemixt. Eén fles bevat ofwel acht cocktails van 125 ml om te shaken of tien cocktails van 100 ml om aan te vullen met bruisend water. Een stapsgewijze instructie voor het mixen van de cocktails staat op het achter etiket, inclusief een aanbeveling voor glaswerk. De QR-code leidt tot meer gedetailleerde instructievideo's.

Koninklijke de Kuyper cocktails-18-small Koninklijke de Kuyper cocktails-142-small
Artikel delen