26 feb: wijnevent Delta Wines en Ron Blaauw

Tags: wijn

26 feb: wijnevent Delta Wines en Ron Blaauw

Delta Wines, de grootste wijnimporteur van Nederland, organiseert op vrijdag 26 februari van 17.00 tot 19.00 een online event, waarbij wijn, eten kunst en muziek centraal staan. Onder andere dj Gerard Ekdom, kunstenaar Selwyn Senatori, wijnkenner Harold Hamersma, presentator Eddy Zoëy en chef Ron Blaauw zijn erbij betrokken. Wie mee wil doen aan het event kan een ‘partybox’ bestellen met o.a. de wijnen Rock ’n Rolle en gerechten van Ron Blaauw.

Delta Wines: Rock ’n Rolle Online Rockstar Party

delta winesDj Gerard Ekdom is de host van de Rock ’n Rolle Online Rockstar Party en Harold Hamersma neemt deelnemers mee op een virtuele wijnreis en laat deelnemers proeven. Sterrenchef Ron Blaauw laat liefhebbers nieuwe en unieke smaakcombinaties ontdekken. En kunstenaar Selwyn Senatori laat de fijne kneepjes van het vak zien als pop-art kunstenaar. Tijdens de Rock ’n Rolle quiz test quizmaster Eddy Zoëy de kennis op gebied van wijn, eten, kunst en muziek. Dennis Suikerbuik mede-eigenaar van Delta Wines: “We missen het samen zijn, borrelen, uiteten, dansen en ga zo maar door!”

Rock ‘n Rolle Box

Deelnemers kunnen een Rock ‘n Rolle Box bestellen en thuis laten bezorgen. Hierin zitten de spareribs van Ron Blaauw en de wijnen van Rock ’n Rolle met bijpassend glaswerk. Op vrijdag 26 februari kunnen deelnemers om 17.00 uur inloggen via de meegestuurde link.

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-events? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Entree Magazine!

Over Delta Wines

Joris Snelten en Dennis Suikerbuik zijn mede-eigenaar van Delta Wines, met 4.500 wijnen de grootste wijnimporteur van Nederland. Pim Nolen en Teun Los transformeerden in 1985 een traditionele drankengroothandel in een specialistisch wijnbedrijf: DGS Wijnkopers (nu: DGS WIJN). Inmiddels is de fakkel overgedragen aan een nieuw management en investeringspartner Navitas om opnieuw groei en toekomstplannen verder waar te maken. DGS WIJN valt sinds jaren onder Delta Wines, het moederbedrijf dat bestaat uit zeven dochterondernemingen, waaronder DGS WIJN, Pallas Wines, La Source en Coenecoop.

Artikel delen